INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Verdict îngrijorător din Turcia: „Cicâldău nu e fotbalist de 6,5 milioane”

Alexandru Cicâldău a jucat 65 de minute pentru Galata, la 2-1 cu Hatayspor / Sursă foto: Twitter Galatasaray
Alexandru Cicâldău a jucat 65 de minute pentru Galata, la 2-1 cu Hatayspor / Sursă foto: Twitter Galatasaray

Articol de - Publicat marti, 24 august 2021 09:10 / Actualizat marti, 24 august 2021 10:36

Alexandru Cicâldău a jucat aseară 65 de minute pentru Galata, la 2-1 cu Hatayspor, al doilea meci al lui în Turcia, dar nu i-a convins deocamdată pe fanii Cim Bom și pe specialiștii din fotbalul turc: „Nu a transmis un mesaj de genul «Voi fi liderul jocului»”.

Fără să strălucească, Galatasaray a bifat luni seară a doua victorie consecutivă în campionat: 2-1 cu Hatayspor. În meciul decis abia în final, Alexandru Cicâldău s-a numărat printre titularii Cim Bom. N-a reușit să iasă în evidență, antrenorul Fatih Terim l-a retras după 65 de minute, iar fanii și analiștii TV i-au refuzat "nota de trecere". 

Site-ul haberler.com a adunat reacții ale suporterilor de pe rețelele de socializare și concluzia este că internaționalul român "nu-i jucător de 6,5 milioane de euro. A dezamăgit". Fost internațional turc și antrenor, Metin Tekin, acum analist TV, n-a avut nici el aprecieri pozitive pentru fostul jucător al Universității Craiova și elev al lui Gică Hagi la Viitorul Constanța. 

”Cicâldău nu e jucător de 6,5 milioane”

"Galatasaray a investit mulți bani în Alexandru Cicâldău. E încă devreme pentru concluzii, dar nu pare un mijlocaș care să se potrivească pe stilul lui Galatasaray. Un jucător cu profilul lui nu va ajuta prea mult echipa. Sper totuși să mă înșel și el să reușească”, a comentat fostul jucător al lui Beșiktaș. 

Editorialistul lui Fotomac, Levent Tüzemen, a fost chiar mai dur: "Cicâldău nu mi-a transmis un mesaj de genul «Voi fi liderul jocului». Dacă românul a fost transferat doar pentru faze fixe, atunci e o achiziție nepotrivită și prea scumpă. N-am văzut nicio acțiune de-a lui care să facă diferența. Dacă un asemenea Cicâldău ne e dat să vedem, atunci mi-aș dorit ca Galata să-l fi luat pe Onyekuru (n.r. mijlocaș nigerian de 24 de ani, transferat în această vară de Olympiacos de la Monaco) sau o «aripă» cu calități similare lui".

2 aparițiiși un gol marcat, din penalty, are Alex Cicâldău la Galatasaray

5 anie durata contractului semnat de Cicâldău cu Galata. Are clauză de reziliere de 25 de milioane euro

„Moruțan? Terim a avut mereu succes cu românii" 

Deși transferul lui Olimpiu Moruțan încă n-a fost parafat, "mai sunt câteva detalii de pus la punct" - potrivit antrenorului Fatih Terim, jurnaliștii turci comentează deja pe marginea noii mutări făcute de gruparea Cim Bom. 

"Am spus deja că îmi place Moruțan. Antrenorul lui Galatasaray a avut cel mai mare succes cu jucătorii români. Ceea ce au făcut Gică Popescu și Gică Hagi în Cupa UEFA nu va fi uitat", a punctat İlker Yağcıoğlu, fost mijocaș al rivalei Fenerbahce, acum analist TV. Galata va da doar 5,7 milioane de euro, prilej pentru Terim să puncteze: "Ați văzut la ce sumă s-a ajuns. Nu zece milioane!".

Citește și: 

Președinta Tanzaniei, declarații oribile despre jucătoarele din națională: „Ai putea crede că sunt bărbați, nu femei. Căsătoria e doar un vis!”

Oficial! Florin Andone a fost prezentat la Cadiz

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (67)
ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  24 August 2021, 20:35
Postat de talpaiadului pe 24 August 2021, 18:03

Suporterii Galatei se plang de Falcao si Babel ca joaca slab si nu-si merita banii, cum naiba sa fie incantati de Cicaldau? Sa vezi circ dupa ce-l vad pe Morutan la treaba :) :) :)

Morutan o sa-i incante cu driblingurile lui

815309251857881
Popa George  •  24 August 2021, 19:56

Vai ce știre! Da voi credeți ca valorează atât?

observator_federal
observator_federal  •  24 August 2021, 18:36
Postat de dexter3 pe 24 August 2021, 18:00

Comentariile tale sunt niste copilarii. Chiar nu pot sa-ti dau o replica mai consistenta, m-as suspecta singur de infantilism

Și așa te consideri "matur", când îmi răspunzi mie laconic dar făcând "aroganțe" la adresa tuturor oltenilor?? Băi... Îți trebuie multă minte și mult suflet ca să poți încerca (abia) să faci aprecieri relative, despre ce ar putea fi definit ca "oltenisme"... Râzi de tine, mai bine!!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează