INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Verdictul lui Cristi Balaj: Dortmund a fost furată în derby-ul cu Bayern!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 20:52

Borussia Dortmund a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 59 al duelului cu Bayern Munchen, la un henț comis de Jerome Boateng (31 de ani). Era 1-0 pentru bavarezi, rezultat care s-a înregistrat și la final.

Dortmund a încasat gol cum nu se putea mai prost, cu două minute înaintea finalului primei reprize. Kimmich a marcat cu un lob superb și l-a forțat pe Lucien Favre să mute la pauză. Sancho și Can au intrat în locul lui Brandt și Delaney, dar marea ocazie de gol a venit tot de la Haaland

În minutul 59, atacantul norvegian a șutat dib interiorul careului. Lovitura care se îndrepta spre colțul lung a fost deviată cu cotul de Boateng. Fundașul bavarezilor își pierduse echilibrul, iar în tentativa disperată de a bloca șutul a întins brațul într-o poziție nefirească. 

Verdictul lui Cristi Balaj: Dortmund a fost furată în derby-ul cu Bayern!

„Oprește deplasarea cu cotul, își mărește suprafața corpului din dorința de a opri sau devia mingea. Trebuia să dea lovitură de pedeapsă. Rămâne în discuție măsura disciplinară, nu era o situație iminentă, portarul era pe linia porții, așa că trebuia cartonaș galben”
- Cristi Balaj, fost arbitru internațional

Greșeală din camera VAR?

Arbitrul Tobias Stieler a dictat lovitură de la colțul terenului. Surpriza a venit însă din partea arbitrilor video, care, conform imaginilor transmise live la TV, nici măcar nu au analizat faza. Jocul a fost reluat rapid, în ciuda protestelor venite din tabăra gazdelor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Lukaku și Berbatov, impresionați de un star din Dortmund - Bayern: „Dacă am face întrecere, eu aș fi la linia de start când el ar termina cursa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
robby73
robby73  •  27 Mai 2020, 09:09
Postat de chinese_democracy pe 27 Mai 2020, 07:02

Man, nu te lasa de serviciul de zi cu zi. Ca arbitru esti zero.

Iarăși te bagi în seama, prostovane? VARul, arbitrul și specialiști care analizează după meci, spun că nu a fost 11m. Dar ***, știe totul mai bine. Bravo băiete, ești beton! :-))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3101575123247794
Alice Popa  •  27 Mai 2020, 09:02

Bayern e FCSB-ul sau Realul Germaniei!!

chinese_democracy
chinese_democracy  •  27 Mai 2020, 07:02
Postat de robby73 pe 27 Mai 2020, 00:06

Greșit! 1. Unde să pună mâna? 2. Mâna nu merge spre minge, chiar dimpotrivă, încearcă să o tragă. 3. Mișcare naturala, încercând să se sprijine pe mâna în cădere. 8 din 10 arbitri nu fluieră. În analiza după meci, au spus 2 arbitri același lucru ;-)

Man, nu te lasa de serviciul de zi cu zi. Ca arbitru esti zero.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează