INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VERONA - BRESCIA 2-1

VERONA - BRESCIA 2-1 // Serie A, bastionul rasismului! Mario Balotelli n-a mai rezistat și a vrut să iasă din teren

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 18:54

Mario Balotelli, atacantul Bresciei, a amenințat că nu mai joacă dacă va mai fi insultat de tifosii Veronei, spre care a trimis furios mingea în tribună. Arbitrul a oprit meciul patru minute. Pe teren, Verona s-a impus cu 2-1. 

Rasismul continuă să afecteze tot mai frecvent Serie A. Ultima victimă a fost Mario Balotelli, azi, în meciul de la Verona. Atacantul Bresciei a ajuns în colimatorul ultrașilor lui Hellas, recunoscuți printre cei mai extremiști din Italia, incidentul producându-se în minutul 54. 

Aflat în colțul terenului, unde proteja mingea, Balo n-a mai suportat insultele, s-a oprit și a luat balonul în brațe, șutându-l cu furie spre tribună în direcția agresorilor. „Eu nu mai joc!”, a strigat Mario, plecând spre vestiare. 

S-a calmat și a marcat 

Arbitrul Mariani a întrerupt jocul și a accesat primul pas al protocolului, avertismentul crainicului la adresa tifosilor rasiști. Cu greu a fost convins de colegi și de central să renunțe la amenințare. 

După patru minute, partida s-a reluat pe „Bentegodi”, iar majoritatea suporterilor s-a delimitat de acțiunea imbecilă, scandând de câteva ori numele lui Balotelli. Care a și marcat în minutul 85, al doilea gol de la revenirea în Il Calcio, insuficient pentru a evita înfrângerea „rândunelelor” (1-2). 

Și sâmbătă, Roma - Napoli a fost întrerupt pentru scandări discriminatorii ale fanilor giallorossi. 

Vezi și: 

Genoa - Udinese 1-3 // VIDEO Ionuț Radu, învins de 3 ori, iar criza genovezilor se adâncește

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
123701992342236
Marcello Kazan  •  04 Noiembrie 2019, 09:48

*** '***' ***, ***.. *** *** '***' ***. ***' ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  03 Noiembrie 2019, 22:26
Postat de godot pe 03 Noiembrie 2019, 20:33

Dacă se mai exagerează cu victimizarea se vor dezvolta adevărate atitudini rasiste. Asta e doar proastă creștere peste care trebuie trecut.

cred ca nu ai idee despre ce vorbesti! victimizare in italia in privinta rasismului? sunt cei mai rasisti oameni de pe glob! acu` cateva zile o baba era sa ma loveasca cu masina intr-o parcare la un centru comercial si tot ea a inceput sa urle, cand si-a dat seama ca sunt strain, sa ma duc la mine acasa, nu sa vin la ei sa fac pe nesimtitul! adica sunt nesimtit ca am intrebat-o "ce faceti doamna?"!? si asta in ciuda faptului ca eu ii platesc ordinarei aleia de baba nespalata pensia,caci din ce castig statul italian imi ia 78%!!!! asa ca usor cu pianul pe scari cu proasta crestere a italienilor! astia sunt prost crescuti toti!

godot
godot  •  03 Noiembrie 2019, 20:33

Dacă se mai exagerează cu victimizarea se vor dezvolta adevărate atitudini rasiste. Asta e doar proastă creștere peste care trebuie trecut.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close