INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Verratti intervine în cazul lui Neymar: „Nu forțați un jucător să rămână, dacă el vrea să plece!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 15:55

Marco Verratti (26 de ani, mijlocaș central) a vorbit într-un interviu despre viitorul lui Neymar (27 de ani, extremă stânga), colegul său de la Paris Saint-Germain.

Verratti se situează de partea fotbaliștilor care vor să plece, afirmând că este normal ca echipa de care aparțin să țină cont de dorința acestora.

75.000.000 €este cota de piață a lui Marco Verratti, potrivit Transfermarkt

„Când un jucător dorește cu adevărat să plece, clubul nu trebuie să se opună. Evident, în acord cu cerințele financiare pe care respectivul club le solicită. Dar nu forțați un jucător să rămână, în cazul în care el vrea să plece!”, a spus Verratti pentru RMC Sport.

VERRATTI A FOST ÎN SITUAȚIA LUI NEYMAR

În urmă cu două sezoane, italianul a fost dorit insistent de către Barcelona, dar mutarea a picat, suma cerută de PSG nefiind în concordanță cu ceea ce putea clubul catalan să ofere la momentul respectiv.

 7 sezoaneare Verratti petrecute pe Parc des Princes

„Am avut nevoie de explicații în acele momente. Nu am fost de acord atunci cu decizia clubului, dar, în cele din urmă, am continuat aici”, a declarat Verratti pentru sursa citată.

 Citește și:

Tânăra care l-a acuzat pe Neymar de viol s-a mutat din orașul ei natal: „Oamenii îmi fac poze și râd de mine, sunt violenți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează