INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Accidentarea nu e gravă! Mihăilă n-are leziuni și speră să reintre cu Cagliari

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 21:09 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 22:28

Parma răsuflă ușurată. Una dintre cele mai scumpe achiziții ale sezonului nu va lipsi mult de pe gazon. Valentin Mihăilă (21 de ani) a aflat astăzi că accidentarea suferită la antrenamentul de luni nu este chiar atât de serioasă pe cât se anunțase, între 15 și 30 de zile.

Internaționalul român nu are nicio leziune la aductori, cum s-a întâmplat în cazul lui Cyprien, și trebuie să facă doar tratament pentru a-și rezolva problema musculară. Sigur va rata partida cu Milan de sâmbătă și Robert D'Aversa speră să-l recupereze pentru următoarea etapă, de peste zece zile la Cagliari, rivală directă în lupta pentru evitarea retrogradării. Lunea sau marțea care vine va efectua un nou set de examene medicale și se va ști mai bine care este situația lui.

Valentin Mihăilă, operat de pubagie la Munchen

Fostul oltean, vândut de Universitatea Craiova cu 8,5 milioane de euro, s-a operat în noiembrie la o clinică din Munchen pentru pubalgie și de când a început pregătirea normală cu cruciații nu s-a mai accidentat deloc. Valentin Mihăilă are două goluri marcate în Serie A și altul în Coppa Italia în cele 997 de minute adunate din 20 de partide.

Citește și: 

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man! Câți bani vrea impresara

Juventus - Napoli 2-1 » Andrea Pirlo câștigă duelul cu Gennaro Gattuso și își salvează postul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează