INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Veste-ȘOC în Spania » Sergio Ramos a refuzat prelungirea cu Real și e tentat să plece: „Vor să facă echipă cu mine și Messi”

Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid
Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 15:24 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 16:28

Potrivit El Chiringuito, căpitanul blanco i-ar fi spus președintelui Florentino Perez că refuză să mai semneze doar pe un an, iar Sergio Ramos (34 de ani) ar fi atras de o colaborare cu Lionel Messi (33 de ani) la Paris Saint-Germain.

Real Madrid riscă să-și piardă căpitanul la sfârșitul stagiunii. Sergio Ramos s-ar fi întâlnit în ultima zi a anului trecut cu președintele Florentino Pérez, căruia i-a comunicat acum răspunsul la oferta de prelungire a contractului, scadent în vară: „Nu o să accept oferta pe care mi-ai făcut-o. Cineva de la PSG mi-a spus că vor să facă o echipă cu mine și Messi”, i-ar fi transmis căpitanul blanco, conform reporterului Josep Pedrerol de la El Chiringuito.

Fundașul campioanei Spaniei refuză să mai semneze doar pe un an cu același salariu și opțiune de reînnoire sau pe doi ani cu o reducere de zece procente a câștigurilor.

Sergio Ramos este atras de PSG, echipă ce vrea să aducă mai multe vedete odată cu numirea lui Pochettino, printre care și Lionel Messi, iar spaniolului i s-ar propune și un acord mai bun din punct de vedere financiar.

2005este anul în care Sergio Ramos a ajuns pe Santiago Bernabeu

VIDEO. Sergio Ramos, 100 de goluri ca jucător al lui Real Madrid

Citește și alte știri despre La Liga:

Ramos pune presiune pe Real Madrid » Gestul care îl va irita pe Florentino Perez

Irezistibilul Messi! Altă bornă impresionantă după victoria Barcelonei cu ultima clasată

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
thebluestlion
thebluestlion  •  05 Ianuarie 2021, 18:50

Ar deveni o *** PSG-ul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  05 Ianuarie 2021, 16:39

Poate se supara seicul de la PSG si ii aduce pe Messi si Ramos gratis si il transfera si pe Cristiano Ronaldo sa faca un dream team...sa vezi o tactica 4-2-3-1 cu Neymar,Messi,Mbappe in spatele lui C.Ronaldo...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează