INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO 21 de ani de la celebra lovitură de kung-fu a lui Cantona! Explicațiile francezului sînt halucinante

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 15:59

Eric Cantona, fost atacant la Manchester United, este un personaj de mare greutate pentru microbiști. Unul dintre cele mai controversate momente a fost cel în care i-a aplicat o lovitură în stil kung-fu unui fan advers.

Astăzi se împlinesc 21 de ani de la acel meci cu Crystal Palace. Incidentul a avut loc în ianuarie 1995, pe Selhurst Park.

Eliminat de arbitru, francezul s-a enervat după ce a fost înjurat de un suporter al echipei adverse. I-a aplicat acestuia o lovitură în stil kung fu pentru care a primit o suspendare de 8 luni și a fost amendat cu 20.000 de lire.

"I-am dat lovitura kung-fu acelui huligan deoarece acest tip de oameni nu trebuie să stea în tribune. Cînd lovești astfel de oameni, e ca un vis devenit realitate pentru suporteri.

Așa că am făcut-o pentru fani. Ca ei să fie fericiți. E ca un fel de libertate pentru ei. Ei vorbesc despre acest incident pentru că au simțit momentul, a fost ceva special.

Poate a fost un sentiment diferit. E un sentiment minunat, dar diferit. Au văzut atît de mulți jucători înscriind goluri, fanii cunosc acest sentiment. Dar acesta, cînd un jucator sare și lovește un huligan, nu e un lucru pe care îl vezi în fiecare zi. Nu recomand cuiva să mai facă asta, a fost o greșeală, dar asta e viața, îsta sînt eu", a declarat Cantona pentru BBC.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
1745flo
1745flo  •  25 Ianuarie 2016, 20:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

954342101270047
Vasi Bîlc  •  25 Ianuarie 2016, 17:48

Aceeași poveste, alt punct de vedere! https://manutd.ro/andrei/2016/01/25/video-cand-regele-a-ajuns-la-inchisoare/

danms
danms  •  25 Ianuarie 2016, 16:59

Da, ăsta a fost și se pare că a și rămas : un mare *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează