INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - TORINO 2-1

VIDEO AC Milan a învins-o pe Torino și s-a calificat în sferturile Cupei Italiei, acolo unde o așteaptă Juventus

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 10:34

AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins-o pe Torino, cu scorul de 2-1, la capătul unei partide în care milanezii au revenit după ce au fost conduși încă din prima repriză, conform Gazzetta dello Sport.

Oaspeții de pe San Siro au început mai bine partida. Golgheterul echipei, Belotti, a deschis scorul, în minutul 27, după ce a finalizat un contraatac perfect al torinezilor.

Anterior, torinezii mai rataseră o șansă mare de a deschide scorul, prin Baselli, care nu l-a putut învinge însă pe Donnarumma.

Formația pregătită de Sinișa Mihailovici a intrat în avantaj la pauză, dar gazdele au avut o tresărire de orgoliu incredibilă în a doua parte. Mai întâi, Kucka l-a învins pe Hart, în minutul 61, după ce portarul englez blocase șutul lui Suso, pentru ca doar trei minute mai târziu Bonaventura să stabilească scorul final, la capătul unei acțiuni a aceluiași Suso.

Fundașul torinezilor, Barreca, a fost eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben, cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar, în timp ce Lapadula a ratat ultima ocazie a partidei, nereușind să trimită în poartă, deși îl driblase pe Hart. VIDEO AICI

AC Milan se califică, astfel, în sferturile Cupei Italiei, acolo unde o va întâlni pe Juventus, care a trecut greu de Atalanta, cu scorul de 3-2.

AC Milan (4-3-3): Donnarumma - Abate (Calabria 79'), Gomez, Paletta, De Sciglio - Kucka (Pasalici 79'), Suso, Bertolacci - Suso (Locatelli 88'), Lapadula, Bonaventura

Torino (4-3-3): Hart - De Silvestri, Rossettini, Moretti, Barreca - Benassi, Valdifiori (Obi 81'), Baselli (Lopez 71') - Iturbe (Boye 64'), Belotti, Ljajici

Doar alte două ”optimi” s-au disputat în aceste zile, restul de patru fiind programate săptămâna viitoare. Fiorentina lui Tătărușanu a reușit să se califice în faza ultimelor opt, după o victorie contra lui Chievo. În turul următor, toscanii o vor întâlni pe Napoli, care a trecut de Spezia. Inter-Bologna, Lazio-Genoa, Sassuolo-Cesena și AS Roma - Sampdoria sunt celelalte ”optimi” rămase de disputat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează