INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BETIS SEVILLA 5-0

VIDEO AirJames » James Rodriguez a fost stratosferic cu Betis: două goluri de copertă și o pasă decisivă

James Rodriguez și
James Rodriguez și "aeriana" sa formidabilă // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

Din 4 lovituri libere, artistul columbian are două goluri la Real (al doilea la 5-0 cu Betis), procentaj 50 la sută. În 2014-2015, Ronaldo a înscris tot de două ori din 36 de faze fixe.

Cum să fie James Rodriguez rezervă la Real? E posibil? Pentru Rafa Benitez, a fost! În prima etapă,  columbianul de platină, transferat cu 80 de milioane de la Monaco în 2014, a jucat doar 34 de minute. Și los Blancos au suferit în fața porții cum rareori se întîmplă. 0-0 la Gijon.

Sîmbătă, golgeterul ultimului Mondial (6 reușite) a fost titular. Iar jocul a prins contur. La pauză, era 2-0 cu Betis datorită lui. După 94 de secunde, centrare splendidă James, gol Bale. În minutul 39, lovitură liberă mult lateral-stînga. Cristiano n-a vrut să execute.

Nici Bale. L-au lăsat pe marele talent din Cucuta. Racheta sa a făcut ravagii. Bară-gol. Era doar a 4-a oară cînd șutase din fază fixă la Real. Și al doilea gol.

Au mai trecut 11 minute și altă capodoperă. Foarfecă de la 6 metri. 4-0. "Prodigiosul James", a titrat Marca. Pentru el, "e sigur. Acest gol a intrat direct în Top 3 al reușitelor carierei mele. Extraordinar".

Se face De Gea: 40 de milioane

The Independent on Sunday a anunțat că există deja un acord între cluburi. De Gea, portarul spaniol în vîrstă de 24 de ani, o va părăsi astăzi pe Man. United, pentru a semna cu Real. Suma de transfer, 40 de milioane de euro.

Rafa Benitez va avea o grijă în plus. Sîmbătă, costaricanul Navas a apărat perfect la madrileni. Blocînd un penalty în minutul 61 și "furîndu-i" mingea lui Ruben Castro într-un duel 1vs1.

"Nimeni nu pune la îndoială valorea lui James, nu există nici o discuție asupra acestui subiect"
Rafa Benitez, antrenor Real

19 goluri a marcat James în 48 de meciuri jucate la Real în toate competițiile (15 reușite în 31 de partide de Primera)

0 jucătoricrescuți în propria Academie de juniori a avut Real la 5-0 cu Betis; un singur spaniol titular la albi: Sergio Ramos

0 goluria marcat Ronaldo la Real în primele două etape ale Primerei; Cristiano a fost golgeterul sezonului trecut (48)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează