INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - JUVENTUS 1-2

VIDEO Antonio Conte, declarație care nu va fi pe placul fanilor lui Inter: „Nu ne putem compara, Juventus e din altă categorie”

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 11:08

Antonio Conte recunoaşte superioritatea bianconerilor în meciul câștigat de Juventus în fața lui Inter, scor 2-1: „Şi-au etalat toată artileria grea şi decalajul e încă important. Am turat maşina la 200 la oră cu cele 6 victorii din debut, dar trebuie să creştem”.

Inter n-a trecut proba săptămânii de foc şi a picat ambele examene, cu acelaşi scor. După eşecul din Ligă, 1-2 contra Barcelonei, a venit duminică seară şi primul din Serie A cu Antonio Conte pe bancă, tocmai în Il Derby d'Italia.

Juventus a deschis şi a închis discursul pe San Siro-Meazza, dansând în paşi de tango, cu Dybala şi Higuaín în ştafeta golurilor. Ghinionişti, pierzându-i pe Sensi şi Godín accidentaţi şi lovind o bară prin Vecino la 1-1, nerazzurrii au frânt seria de şase succese şi, totodată, au cedat primul loc campioanei. 

„Ne-am pierdut firul fără Sensi” 

Antrenorul fostului lider a admis superioritatea torinezilor: „Cum am spus şi după meciul de pe Camp Nou, avem nevoie să parcurgem un drum, nu există scurtături. Juve este din altă categorie, din toate punctele de vedere. Nu ne putem compara pentru că decalajul este încă important. 

Am ajuns aici turând maşina la 200 la oră şi încercăm să menţinem ritmul, trebuie să creştem. Statisticile spun că ne-am luptat de la egal la egal, însă în teren echipele n-au fost nici la echilibrul minim şi ne-am pierdut firul după ieşirea lui Sensi". 

24 de pase la golul de 1-2 

Aluzia lui Conte era clară, băncile au făcut diferenţa. Bianconerii au mutat cu Bentancur, Higuaín, ce au şi construit golul decisiv, plus Emre Can, în timp ce gazdele au pariat pe rezervele Vecino, Bastoni (ce uşor l-a depăşit Pipita la faza de 1-2!), şi Politano, sub nivelul autorului punctului din penalty, Lautaro Martínez. 

„Am arătat personalitate, caracter şi am meritat să câştigăm. Rocada nu contează acum, ci jocul. Când posesia devine fluidă, mişcările din teren se fac lucid şi pasele de mare calitate pot conduce în consecinţă la gol”, a explicat Maurizio Sarri. Referire la secvenţa de 24 de pase finalizată cu diagonala lui Gonzalo. 

1 joc pierdutare Conte în Serie A la Inter, contra lui Juve. Primul eşec pe banca bianconerilor a venit chiar într-un meci cu Inter

3 din cele 119 goluriale lui Higuaín în Serie A au fost reuşite ca rezervă. De doi ani şi 5 luni nu marcase venind de pe bancă

7 din ultimele 9 stagiuniau fost fără eşec în primele 7 etape pentru Juventus, ce a rămas unica neînvinsă în acest campionat

„Păcat că am pierdut din nou, dar trebuie să vedem unde am greşit şi să fim mai buni. Golul primit repede ne-a mobilizat, iar după pauză am crescut la nivelul mentalităţii. Luptăm mai departe cu Juventus" 
Lautaro Martínez, atacant Inter 

„De Ligt e un băiat puternic, însă încă în faza de adaptare la fotbalul italian, la echipa noastră şi la modul de a ne apăra. Mai trece şi prin momente mai dificile, accidentarea lui Chiellini grăbindu-i integrarea”
Maurizio Sarri, antrenor Juventus

Rezumatul meciului Inter - Juventus 1-2

Citește și:

Antwerp - Standard 2-2 // Bölöni, declarații tari după ultimul egal: „Trebuie să-i bat cu bățul ca să înțeleagă? Dar apoi o să-mi bat și nevasta și vreau să evit asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (1)
vlad.dracul
vlad.dracul  •  07 Octombrie 2019, 12:11

Problema-i că nerazzurri mei au jucat prost şi n-au ştiut să stea în teren. Nici la Barcelona, nici aseară. Vai de capu' lor, ce *** îi învaţă "marele" Conte habar n-am...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează