INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

VIDEO Arsene Wenger se pregăteşte de un nou contract cu Arsenal: "Finala m-a şocat. Am demonstrat două lucruri"

Arsene Wenger, înconjurat de jucători, foto: reuters
Arsene Wenger, înconjurat de jucători, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 13:13

"Noul meu contract nu depindea de victoria în Cupa Angliei, dar ne-am dorit enorm să cîştigăm. Nu s-a pus niciodată problema să plec, ci care este cea mai bună soluţie pentru club". Asta a declarat Arsene Wenger după victoria lui Arsenal în faţa lui Hull City, 3-2, în finala FA Cup (VIDEO CU GOLURILE AICI)

De nouă ani nu mai cîştigase Arsenal un trofeu. În tot acest timp, francezul Arsene Wenger a căutat soluţii pentru clubul londonez şi a cheltuit peste 250 de milioane de lire sterline pe jucători. Aseară, Aaron Ramsey a marcat golul decisiv, în prelungirile finalei Cupei Angliei, contra lui Hull, iar fanii "tunarilor" au putut porni fiesta, în timp ce pe chipul lui Arsene Wenger s-a văzut uşurarea.

Arsenal a egalat recordul lui Manchester United în ceea ce priveşte numărul de Cupe, 10. "Dacă am fi pierdut, ar fi fost o mare dezamăgire. Ştiam că o victorie este cel mai bun lucru pentru a pregăti un nou sezon", a explicat Wenger, antrenorul cu cel mai lung mandat din Premier League în acest moment.

În meciul cu Hull, James Chester şi Curtis Davies au marcat pentru 2-0, în primele minute, în timp ce "tunarii" Santi Cazorla şi Laurent Koscielny au trimis meciul în prelungiri.

"Am făcut două demonstraţii. Una, despre cum să nu începi o finală, cînd am primit două goluri în 7 minute, iar a doua, despre cum să întorci o finală. Eu am fost şocat de modul în care am început partida, dar echipa are un spirit special şi a demonstrat caracter prin felul cum a răspuns", a continuat francezul în vîrstă de .

Arsene Wenger negociază în aceste zile un nou mandat pe banca tunarilor, club pe care îl antrenează din 1996. "În mod normal, ar trebui să semnez un nou contract. Şi sîntem în circumstanţe foarte normale acum".

Pentru a demonstra ataşamentul jucătorilor faţă de manager, Aaron Ramsey, eroul finalei, i-a dedicat victoria: "Asta e pentru el şi pentru fanii noştri, cei care au rămas fideli şi în vremurile grele din ultimul deceniu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
supersolo
supersolo  •  19 Mai 2014, 14:25

Meritata victoria lui Arsenal...au muncit mai mult , si-au dorit mai mult si experienta superioara a invins curajul si sacrificiul celor de la Hull City...oricum cei de la Hull au meritat sa joace finala...

xhrz
xhrz  •  19 Mai 2014, 09:12
Postat de steaua1986forever pe 18 Mai 2014, 15:06

draga cefuristule am 2 vesti proaste pentru tine: 1. stadionul luat gratis de agentul de informatii maghiar paskany a fost facut din banii statului roman. Pe teren a dat 0 lei. La fel si pe restul de lucruri (e adevarat, a bagat vreo 50.000 -60.000 euro - mai putin decat pe o garsoniera in Bucuresti- ca sa faca scheletul ala caruia voi ii ziceti "stadion"). Doresti sa vorbim de "mila publica"? Mai am argumente daca doresti...nu de alta, dar risti sa te faci de ras complet, eu zic mai bine sa o lasi asa .. 2. folosesti "DECAT" ca toti manelistii semidocti din capitala (esti cumva "mitic" ?)

Dacă te referi la faptul că multă lume înlocuieşte "numai" sau "doar" cu "decât", ai dreptate, însă "decât" este şi un comparativ de superioritate sau inferioritate. E perfect corect să scrii că "Ionel este mai înalt decât Costel" şi nu cred că ai auzit vreodată "Ionel este mai înalt numai Costel" sau "Ionel este mai înalt doar Costel", de exemplu.

steaualibera
steaualibera  •  19 Mai 2014, 00:12
Postat de gorgeousroadkill pe 18 Mai 2014, 17:21

Multe barsane p'aici. 1. Nu-s adeptul lui Paszkany, moutonule, chiar am fost impotriva lui inca din 2007, cand l-o schimbat pe Bergodi. Astea fiind spuse, Arpi o bagat din banii lui in stadion, pentru asta s-o facut un audit, da' la nivelu' tau 'telectual, genul care-l cred pe mircea badea un jeniu, n-ai tu de unde sa stii ceva ce nu-ti confirma aberatiile. 2. Folosesc ce cuvant vreau, in ce context vreau, cand vreau si cum vreau. Oricum cuvantul e corect folosit, poate-o fi altfel in DEX-ul ovin,da' io nu vorbesc barsana.

Bozgore invata intai sa scrii si dupa poti sa stai de vb. cu noi ,hai dispari la bozgorii tai gay, agramatule

Vezi toate comentariile (8)
Comentează