INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Atletico a spart banca! Madrilenii au făcut cel mai scump transfer din istoria clubului

Lemar, în stânga, cu balonul la picior // FOTO: Guliver/GettyImages
Lemar, în stânga, cu balonul la picior // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 09:54

Atletico Madrid a ajuns la un acord de principiu cu AS Monaco pentru transferul internaționalului francez de 22 de ani Thomas Lemar, care va face vizita medicală și va semna pe 5 sezoane.

Atletico i-a făcut pofta lui Griezmann și pare să-l fi convins să nu mai plece la Barcelona. Golgeterul francez a cerut un transfer de top, iar madrilenii s-au mișcat repede și îi vor aduce un conațional. Mijlocașul lateral,  Thomas Lemar, 22 de ani, va deveni cea mai scumpă achiziție din istoria clubului, după ce va face vizita medicală și va semna contractul până în 2023. Suma primită de Monaco va fi între 70 și 80 de milioane de euro, a anunțat Marca.

Președintele Miguel Ángel Gil se va deplasa în Principat pentru a și finaliza negocierile cu directorul general Vadim Vasiliev, acordul de principiu fiind confirmat oficial de deținătoarea Europa League.

Lemar ar putea fi prezentat săptămâna viitoare, imediat cum selecționerul Deschamps îl va învoi să plece din cantonamentul din Rusia unde se pregătește pentru Mondiale. Crescut la Caen, Lemar a "explodat" la Monaco în stagiunea trecută, în care a reușit 14 goluri și 17 assisturi în 55 de partide, ajungând în semifinalele Ligii Campionilor. 

22 de goluri și 32 de pase decisive are Thomas Lemar în 127 de meciuri la AS Monaco, care l-a transferat de la Caen cu 4 milioane de euro în 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mosvasile
mosvasile  •  13 Iunie 2018, 15:08

Pentru mine sunt de neinteles sumele astea astronomice care se ofera pe jucatori legitimati la echipele franceze,mai mari decat cele care se ofera pentru jucatori legitimati la Real Madrid sau Barcelona!

magic4ever
magic4ever  •  13 Iunie 2018, 14:46
Postat de cpt.ahab pe 13 Iunie 2018, 10:25

Eu zic că-i pe dos. Griezmann e ca și plecat, iar Lemar vine că înlocuitor. Transferul va fi plătit de... Barca!

Lemar joaca pe alta pozitie fata de Griezmann...se zvoneste ca o sa ramana Griezmann la Atletico, o sa ii mareasca contractul...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Iunie 2018, 13:06

numai explodati pe gsp :)) sa nu va explodeze pestele ala cand il impachetati prea strans...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează