INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

VIDEO Atletico învinge Sevilla şi vrea să dea piept cu Real, în finala Cupei

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 februarie 2013 13:50

Atletico Madrid a cîştigat prima manşă din semifinala cu Sevilla, cu scorul de 2-1 ( Diego Costa min. 49 şi 71  / Negredo min. 56), şi visează la finala Copa del Rey, acolo unde va întîlni cîştigătoarea din El Clasico. VIDEO

Meciul de la Madrid a fost unul presărat cu multe evenimente, nu mai puţin de 3 penalty-uri, toate transformate şi 3 cartonaşe ”roşii”, Spahic şi Navarro de la oaspeţi, plus Godin de la Atletico.

”Vicente Calderon” rămîne teritoriu interzis vizitatorilor, Atletico Madrid fiind singura echipă din Europa care a înregistrat 18 victorii în 18 meciuri consecutive pe teren propriu, plus alt record notabil: 1003 minute fără gol primit ”acasă”.

Returul semifinale se va juca la Sevilla, pe 27 februarie şi va fi transmis în direct pe DigiSport 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
paisao
paisao  •  01 Februarie 2013, 19:19
Postat de sasquatchro pe 01 Februarie 2013, 19:10

Cu prima parte sunt de acord, cu a doua nu, intotdeauna au stat capra cand au dat de Real. I-au batut albii de le-au sarit fulgii in ultimul timp, dar ce stiu, probabil sunt masochisti. :))

ai dreptate ,sa nu uitam meciul din tur cand falcao a fost inexistent in timpul meciului cu real,si doar in meciul cu real...singurul meci prost al lui tocmai cu marele rma

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  01 Februarie 2013, 19:15

Atletico e departe de calificarea in finala! eu cred ca Sevilla se va califica in finala....dintre Real si Barca sincer nu stiu...

sasquatchro
sasquatchro  •  01 Februarie 2013, 19:10
Postat de deejay86 pe 01 Februarie 2013, 15:25

Cred si eu ca vor sa joace cu Real finala, stiind rezultatele ultimelor meciuri si-au dat seama ca n-au leac la jocul Barcei. Cu toate ca imi doresc ca Barcelona sa ia cupa, cred ca ar fi mult mai incrancenata o finala Real - Atletico... si m-as uita cu drag la ea.

Cu prima parte sunt de acord, cu a doua nu, intotdeauna au stat capra cand au dat de Real. I-au batut albii de le-au sarit fulgii in ultimul timp, dar ce stiu, probabil sunt masochisti. :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează