INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALAVES - BARCELONA 1-1

VIDEO + FOTO Barcelona, încă un pas greșit: 1-1 cu Alaves, echipă care a jucat 30 de minute în 10! Catalanii au luat doar 2 puncte din 12 în La Liga

FOTO: Guliver/GettyImages +15   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 08:00 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 09:48

Barcelona își continuă forma slabă din ultimele etape și a remizat, 1-1 pe terenul lui Deportivo Alaves, în etapa a 8-a din La Liga. Echipa lui Ronald Koeman are patru meciuri la rând fără victorie în Spania.

După 2-0 cu Juventus, în grupele Champions League, Barcelona pornea care mare favorită în runda cu numărul 8 din Spania. Totuși, elevii lui Pablo Manchin au prestat un joc excelent și au obținut un punct important. După un start echilibrat de meci, Alaves a dat lovitura în minutul  31, prin Rioja, după câteva ezitări în lanț în apărarea Barcelonei. Lenglet nu a reușit să degajeze o minge, care a ajuns la Pique. Fundașul spaniol i-a pasat înapoi portarului Neto, punându-l în dificultate. Brazilianul a pierdut mingea, iar Rioja a marcat în poarta goală.

La pauză, Koeman a făcut trei schimbări. au ieșit Dembele, Busquets și Lenglet și au intrat Tricao, Pjanic și Pedri, iar Barcelona a pus stăpânire pe joc. Golul egalizator a venit în minutul 63, la un minut după ce Alaves a rămas în 10, după eliminarea lui Jota. Griezmann a primit o minge la marginea careului și l-a lobat elegant pe portarul Pacheco.

Vezi AICI rezumatul video al meciului

Până la final, Barcelona a atacat întruna, ratând ocazii mari prin Messi, Pique și Ansu Fati. Însă apărarea lui Alaves a rezistat eroic.

25 de șuturia avut Barcelona aseară. Alaves a avut 4

80%a fost posesia catalanilor

Barcelona are doar două puncte în ultimele patru meciuri (2 egaluri și 2 înfrângeri). Catalanii au 8 puncte după 6 meciuri și sunt pe 12. Alaves este pe 13, cu tot atâtea puncte, dar cu două meciuri în plus.

FOTO. Imagini spectaculoase de la Alaves - Barcelona

+11 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului Juventus - Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona, în colaps! » Clubul e amenințat cu FALIMENTUL. Cu cât trebuie redus fondul de salarii

VIDEO Mircea Lucescu rămâne neînvins în Ucraina! Cum s-a descurcat portarul de 18 ani care va apăra și contra Barcelonei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2020, 13:45

Se vede o schimbare de stil la Barcelona, problema e că randamentul majorității jucătorilor exponențiali este slab sau foarte slab. Messi pare că a uitat fotbalul. Pierde aproape toate baloanele pe care le joacă, e neinspirat în decizii, pare epuizat mental. Griezmann s-a scos cu golul, în rest a stricat și el aproape tot. Busquets e terminat de câțiva ani, pare un pensionar rătăcit pe teren. Le mai lipsește și Ter Stegen, înlocuitorul lui oferindu-le cadou golul celor de la Alaves. Pique are momente când joacă pentru adversar, iar Alba a rămas același abulic. În astfel de condiții, nu ai cum să dai înainte!

 •  01 Noiembrie 2020, 13:00

Site exce1ent de întâ1nire pentru aadu1ți care dorescc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎galynx︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1razvanr
1razvanr  •  01 Noiembrie 2020, 12:54

Forma "slaba". Au avut 80% posesie. 25 suturi, 9 pe poarta. Au avut ghinion. Daca jucau ca Dinamo sa fie dominati meci de meci, mai ziceam.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează