INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

VIDEO Mircea Lucescu rămâne neînvins în Ucraina! Cum s-a descurcat portarul de 18 ani care va apăra și contra Barcelonei

Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Dnipro-1 și e lider neînvins în Ucraina. +18   FOTO
Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Dnipro-1 și e lider neînvins în Ucraina.

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 21:44 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 22:18

Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu, s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Dnipro-1 și e lider neînvins în Ucraina. 

Mircea Lucescu are probleme serioase de efectiv. Primii doi portari sunt pozitivi cu noul coronavirus, așa că a fost nevoit să apeleze la goalkeeperul formației de tineret. Ruslan Neshcheret (18 ani) s-a descurcat mai mult decât onorabil. A încasat un gol, în minutul 18, dar la o execuție perfectă, aproape de vinclu, a lui Nazarenko. 

+14 FOTO

Dinamo a întors rezultatul înainte de pauză, prin autogol lui Adamyuk din minutul 34 și reușita lui Tsygankov, din minutul 43. 

Mircea Lucescu, lider în Ucraina

Dinamo Kiev este lider în Ucraina după 8 meciuri, cu 20 de puncte strânse, 4 mai multe decât marea rivală Șahtior. „Il Luce” are un singur eșec de la începutul mandatului, în grupele Ligii Campionilor, 0-2 cu Juventus Torino.

Vezi AICI clasamentul din Ucraina

VIDEO. Golul care a stabilit rezultatul final în Dnipro - Dinamo Kiev

Citește și alte știri despre Mircea Lucescu: 

Mircea Lucescu, într-o situație ingrată » Cum e obligat să se prezinte la duelul cu Barcelona din Liga Campionilor

Lucescu ne-a scăpat de rușine! Fără Băluță pe teren în prelungiri, eram singura țară din Europa de Est cu 0 jucători în Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
sxzy
sxzy  •  31 Octombrie 2020, 23:44

bravo , nea mircea tine-o tot asa!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează