INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO » Bijuteria reușită de Suso, insuficientă pentru Milan în deplasarea de la Udine: Rezultatele zilei în Serie A

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 februarie 2018 23:01

AC Milan a obținut doar un punct din deplasarea de la Udinese, scor 1-1, după ce avantajul „rosssonerilor” a fost anulat de un autogol.

Suso a deschis scorul pentru formația pregătită de Gennaro Gattuso în minutul 9, printr-un trasor expediat de la peste 30 de metri care nu i-a dat nicio șansă portarului advers, mingea lovind și bara transversală în drumul spre gol.

Prima repriză a continuat sub semnul unei posesii prelungite a milanezilor, care însă nu s-a mai concretizat într-o ocazie imporantă. Mai mult, gazdele au ratat șansa egalării în două rânduri, prin Rodrigo De Paul și Kevin Lasagna, care nu au putut însă trimite precis.

După revenirea de la cabine, Andre Silva a ratat desprinderea pentru oaspeți, cu puțin timp înainte ca aceștia să rămână în zece oameni, după ce Calabria a primit al doilea galben.

Avantajul numeric a fost concretizat imediat de trupa pregătită de fostul coleg al lui Gattuso de la Milan, Massimo Oddo. În minutul 76, Donnarumma nu a putut face mai mult decât să trimită balonul în propria poartă, stabilind totodată scorul final al partidei de la Udine.

Într-o altă partidă disputată astăzi în Serie A, Juventus a zdrobit-o pe Sassuolo, de care a dispus cu un categoric 7-0, prin golurile reușite de Alex Sandro (9'), Pjanici (38'), Khedira ('27, '38), respectiv Higuain ('63, '74, '83). „Bătrâna Doamnă” se instalează pentru moment în fotoliul de lider, cel puțin până la meciul pe care Napoli îl va juca în această seară contra lui Benevento.

AS Roma s-a impus și ea duminică, în deplasarea de la Verona contra lui Hellas. Unicul gol al meciului a fost reușit de Under, care a deschis scorul chiar în primul minut de joc.

Fiorentina, Atalanta și Cagliari și-au respectat de asemenea statutul de favorite, fiecare impunându-se în duelurile din etapa a 23-a a campionatului italian.

Rezultatele complete ale zilei de duminică în Serie A

  • Verona - AS Roma 0-1
  • Atalanta - Chievo 1-0
  • Bologna - Fiorentina 1-2
  • Cagliari - Spal 2-0
  • Juventus - Sassuolo 7-0
  • Udinese - AC Milan 1-1

surse: football- italia.net, thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close