INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Blue Premier » Manchester City e regina! Costel Pantilimon şi colegii, 2-0 cu West Ham, au sărbătorit al patrulea campionat din istorie

Kompany ridică trofeul în uralele tribunelor.
Kompany ridică trofeul în uralele tribunelor. "Panti", dreapta, nu putea lipsi din poză

Articol de - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 11 mai 2014 23:52

Alb-albaştrilor le ajungea ieri şi o remiză, avînd un golaveraj superior lui Liverpool, care a cîştigat degeaba cu Newcastle (2-1).

Fix 20 de minute. De la primul fluier al ultimei etape pînă la autogolul lui Skrtel, de 0-1, în Liverpool - Newcastle. Atît a durat ieri suspansul în cea din urmă bătălie pentru titlu, de la distanţă, între "cormorani" şi Man. City. Din acel moment, echipei lui Costel Pantilimon (rezervă) i s-au deschis larg porţile spre al 4-lea triumf în campionat din istorie!

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

West Ham, care-i promisese ajutor lui Liverpool, a cedat pe Etihad Stadium spre finalul primei reprize (39), la bomba lui Nasri. Şi a depus definitiv armele după pauză, cînd Kompany a dublat avantajul (49). Degeaba au întors "cormoranii" pe Anfield Road, cîştigînd în final cu 2-1. Sărbătoarea alb-albastră nu mai putea fi oprită la Manchester.

"Panti" în premieră!
Costel Pantilimon e primul român care cîştigă titlul în Premier League. O premieră în condiţiile în care, la precedentul triumf, din 2012, el nu jucase absolut nici un minut. Dacă atunci a fost privat de medalie, ieri a primit-o, graţie celor 7 meciuri în care a apărat poarta lui City în acest campionat.

Chiricheş, bye United
Revenit între titularii lui Tottenham, Vlad Chiricheş şi-a asigurat ieri prezenţa în viitoarea ediţie a Europa League, alături de Everton şi de Hull, finalista Cupei. Spurs au cîştigat cu 3-1 în faţa lui Aston Villa şi, astfel, Man. United (1-1 la Southampton) a rămas în afara Europei!

102 goluri a marcat City în acest campionat, unul mai mult decît Liverpool. Dar a avut două puncte avans

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Mai 2014, 11:30

Singurul Zidane stie despre ce vorbesc ...restul sunt niste mancatori de handel ca si dezimformatorul care a scris un articol despre cum ii trebuie in 2014 lui Panti ...10 meciuri ca sa ia medalie ...

bobinatul
bobinatul  •  12 Mai 2014, 10:44
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Mai 2014, 09:13

Cine a dezimformat ca nu primeste medalie ...ca nu are 10 meciuri ...sa si traga un glont in cap ...

Vai de capul tau bai baiatule, pe langa faptul ca tu comentezi LA FIECARE articol, numai tampenii aberezi....

zidane92
zidane92  •  12 Mai 2014, 10:17
Postat de 2dorr pe 12 Mai 2014, 09:26

Chiar daca joci doar secunda tot esti considerat campion

Gresit in PL trebuie sa joci minim 5 meciuri ca sa iei medalie,da titlul ti se trece in palmares daca esti in lot fara sa joci o secunda dar nu iei medalie daca nu joci minim 5 meciuri(in 2012 erau 10 minime) si panti a luat medalie acuma doar!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează