INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA SE INSPIRĂ DE LA NAPOLETANI

VIDEO Ce au în comun Bourceanu şi Hamsik » "Punguţele hidratante", metodă folosită cu succes şi de Napoli

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 13:11

Momentele în care steliştii se hidratează din punguţe cu energizant au făcut vîlvă în fotbalul românesc, dar subiectul a ieşit din prim-plan după ce rezultatul antidoping al roş-albaştrilor a fost negativ.

Dacă pentru fotbalul românesc a fost ceva inedit ca fotbaliştii să consume lichide ce le menţine prospeţimea pe parcursul unui meci, în alte campionate ale Europei e ceva obişnuit. Napoli, echipă aflată pe locul 2 în Serie A, foloseşte această practică de mult timp.

Un astfel de moment s-a petrecut şi la meciul napoletanilor cu Pescara, scor 5-1. Marek Hamsik a marcat golul de 2-0, apoi a mers la marginea terenului, de unde i s-au aruncat două obiecte. Un tricou pe care era scris o dedicaţie pentru gol, dar şi o punguţă cu energizant, din care slovacul a băut repede şi apoi a aruncat-o pe margine. Vezi mai jos imaginile ( de la min. 0:45)

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (15)
forumeer
forumeer  •  03 Decembrie 2012, 18:44
Postat de superstar20 pe 03 Decembrie 2012, 13:59

Se dopeaza, nu-i asa ? :))) Ce frumos se darama castelul de scuze construit de unii. Cateodata e foarte sincera scandarea, "sunt fericit si ma simt bine". Steaua domina, Dinamo e la post( in fata Televizorului ) si la mijlocul clasamentului.

Nu mai am nimic de adaugat, bravo!

forumeer
forumeer  •  03 Decembrie 2012, 18:44

Repede, repede, sa se sesizeze rapidistii si dinamovistii "de serviciu" ca si ala se dopeaza! S-a mai dus un zvon cu pungutele astea. Ceva de era dat drept unicat de presa si de anti-stelisti, iata cat e de banal... Tristi mai sunteti, mai.

rapidistul85
rapidistul85  •  03 Decembrie 2012, 17:09

Daca puneau bautura aia in recipiente normale de plastic/sticla ce avea?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close