INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

VIDEO Ce i-a făcut Vermaelen lui Pique! Colegii de la Barça l-au aplaudat pe belgian

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 12:19

Thomas Vermaelen e pregătit să impresioneze în viitorul sezon la Barcelona și a arătat asta la unul din antrenamentele din SUA, unde echipa efectuează un turneu de pregitire.

Dacă în ediția trecută de campionat fundașul a prins doar cîteva minute pe final de sezon, din cauza accidentărilor, belgianul pare să fi scăpat de ghinion și e gata să lupte pentru a fi titular. A primit aplauzele colegilor după ce i-a dat mingea printre picioare lui Gerard Pique. Vezi video!

Transferat accidentat, a bifat doar 63 de minute într-un sezon

Vermaelen a fost transferat de Barcelona în vara lui 2014, de la Arsenal în schimbul a 15 milioane de euro. A semnat un contract valabil 5 ani, însă nu a apucat să debuteze din cauza problemelelor musculare.

Inițial, clubul anunțase că va fi apt să joace în septembrie 2014, însă perioada de recuperare s-a prelungit din cauza accidentării la coapsa dreaptă și jucătorul de 29 de ani a bifat doar 63 de minute, în ultima etapă din sezonul trecut, contra lui Deportivo La Coruna.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dan
dan  •  21 Iulie 2015, 15:08

Pur si simplu SEN-ZA-TIO-NAL!

1039485906062857
Laurenţiu Drăghici  •  21 Iulie 2015, 14:12

Pfoaaaaai, l-a distrus, la terminat. Urechi, mama mama, incredibil.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iulie 2015, 14:04

Asa, si? Pique ii da frecvent mingile printre picioare Shakirei...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează