INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POVEȘTILE FOTBALULUI

VIDEO Cel mai haios meci de fotbal: Bungay vs. Bungay. Toți jucătorii de pe teren s-au numit Bungay!

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 12:14

În luna mai a anului 2012 s-a jucat probabil cel mai haios meci de fotbal din toate timpurile. 22 de jucători, toți cu numele Bungay, au intrat pe teren și au jucat pentru două echipe care aveau același nume!

Bungay pasează către Bungay, acesta centrează către Bungay, care la rândul său deviază către Bungay și GOOOOOOL pentru Bungay Town FC!!!”, cam așa a sunat unul din cometariile făcute la cel mai inedit meci de fotbal din perioada contemporană.

Meci caritabil

Bungay este un orășel situat în estul Angliei, în apropierea de Norwich. Fotbalul e ca o religie în Regatul Unit, sistemul piramidal englez fiind unul din cele mai puternice din întreaga lume și având numeroase cluburi care joacă atât la nivel profesionist, cât și la nivel de semi-amatori sau amatori.

Bungay Town FC e una dintre aceste echipe și evoluează momentan în ”The Anglian Combination Football League”, competiție care reprezintă al 11-lea nivel în sistemul piramidal britanic.

În primăvara lui 2012, oficialii echipei au avut ideea de a organiza un meci caritabil inedit în care să joace doar fotbaliștii care au numele Bungay pentru două echipe care să poarte același nume.

Doar 500 de Bungay în Anglia

O idee interesantă, dar nu foarte ușor de implementat având în vedere că în întreaga Anglie erau doar aproximativ 500 de persoane care purtau acest nume. Pentru a identifica jucătorii cu acest nume, clubul a postat un anunț pe site și pe canalele de sociale media.

Chiar și așa, ideea a prins și aproximativ 70 de persoane purtând acest nume au călătorit spre Bungay pentru a prinde un loc pe teren.

În cele din urmă au fost selectați câte 11 pentru fiecare echipă, plus rezervele, iar ce a ieșit a fost o distracție pe cinste.

S-a terminat cu o remiză, 6-6, în care s-a marcat și o triplă reușită evident de... Bungay!

Toți cu același nume

Nu doar fotbaliștii din meciul respectiv au avut același nume, ci cam toți cei implicați în desfășurarea meciului. Pe arbitrii i-au chemat tot Bungay, doctorul chemat la stadion a avut același nume, până și mascota a fost botezată la fel! Fotografii? Și ei s-au numit tot Bungay!

În plus, un jucător pe nume Bungay a venit tocmai din Australia pentru a participa la meci.

„Terenul era plin de Bungay, iar tribunele la fel”
organizatorul meciului

68de ani avea cel mai vârstnic Bungay intrat pe teren

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Meciul care s-a jucat fără reguli: Arsenal contra unui adversar cu 15 jucători pe teren!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează