INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Clipe de groază sub ochii lui Paul Papp! Colegul său s-a prăbușit inert la pământ » Care e starea actuală

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2019 09:52

Portarul Mamadou Samassa, de la Sivasspor, s-a ciocnit extrem de dur cu un atacant al lui Beșiktaș, în victoria cu 3-0. Apoi, la marginea terenului, i-a spus doctorului: „Mi se învârte capul”. Și a leșinat. Și-a revenit și a început să plângă. Transportat la spital, i s-a făcut tomografie și e în afara oricărui pericol.

A fost prima etapă în Turcia și debutul lui Mamadou Samassa la Sivasspor. Un meci împotriva lui Beșiktaș care se putea încheia cu o tragedie pentru portarul francez în vârstă de 29 de ani, care se transferase în această vară de la Troyes.  

Șoc la piept, șoc la piept!

În minutul 45+2, la o pasă lungă spre careul gazdelor, francezul de origine maliană a ieșit să respingă, dar s-a ciocnit în aer cu atacantul american Tyler Boyd. Un impact șocant. Amândoi s-au prăbușit pe gazon. Goalkeeper-ul fusese izbit cu genunchii în zona pieptului și, în cădere, se lovise la cap. 

„Mi se învârte capul” 

Boyd și-a revenit rapid. După zece minute, Samassa s-a ridicat și, ajutat de medic și masor, a ajuns la marginea terenului. I-a spus doctorului: „Mi se învârte capul„. Și a leșinat. Ambulanța a apărut imediat, i s-a dat primul ajutor acolo, pe gazon, și goalkeeperul a deschis ochii. 

Avea puterea să zâmbească 

Pe targă, Samassa plângea, în timp ce era urcat pe targă. A fost transportat de urgență la spitalul Medicana, din Sivas, și i s-a făcut tomografie. "În urma examenelor, nu s-a identificat o leziune care să-i pună viața în pericol. Starea lui Mamadou este bună”, a anunțat doctorul clubului, Burak Ayyıldız.  După tomografie, portarul era întins pe pat. Avea puterea să zâmbească: „Totul e OK acum” 

VIDEO Clipe de groază sub ochii lui Paul Papp! Colegul său s-a prăbușit inert la pământ » Care e starea actuală

Papp și-a prelungit contractul 

Din ianuarie 2018 la Sivasspor, Paul Papp a decis să continue la echipa din prima ligă turcă. Fundașul în vârstă de 29 de ani și-a prelungit contractul pentru încă un sezon, până pe 30 iunie 2020. Sâmbătă seară, nu a jucat. Era pe banca de rezerve când Samassa a leșinat pe teren.

Citește și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bigbolo
bigbolo  •  18 August 2019, 11:47

Jumatate nu are habar cine a castigat acest meci. A fost 3-0 pentru Sivasspor.

477935505723108
Paolo DiCanio  •  18 August 2019, 11:44

Bai, ziaristii lui hartie de impachetat peste, care infrangere cu Besiktas, 0-3? A fost victorie, 3-0 pentru Sivasspor! Pana si pe video apare 1-0 la momentul accidentarii... Iar ati luat salariul degeaba... oare aveti bunul simt sa-l returnati in conditiile in care nu doar ca nu va faceti treaba, dar mai si dezinformati? Nu sunteti in stare nici macar un scor sa-l cititi? He, he, he...

tristan
tristan  •  18 August 2019, 10:39

Paul Papp.. Catastrofa aia de fundaș care de la Steaua?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează