Comentarii (20)

plischi  •  10 Decembrie 2013, 06:23

sunt prea tarshit prin aceasta chestie numita pariuri ca sa-mi stric mintea cu asemenea partide. daca vreti sa evitati blaturile bagati orice la meciuri in afara de rezultatul final la partidele cu cote minuscule. m-am parlit de multe ori pana acum.

tzacanel19  •  09 Decembrie 2013, 20:39
Postat de braelan pe 09 Decembrie 2013, 18:55

Prietene, cine crezi ca castiga cand in cazul cand echipa favorita intr-un eveniment sportiv pierde? Nu cumva casele de pariuri? Cati dintre pariori ar miza pe victoria unei echipe mult sub valoarea unei echipe ca Real? Tu ai face-o? Cei care au facut-o probabil au avut pont, dar e o cheltuiala infima pentru casele de pariuri pe langa toate veniturile incasate. Asa ca gandeste un pic inainte sa-i faci pe restul prosti...

Prietene, de asta echipa favorita are o cota mica, deoarece vor paria multi pe victoria ei. De asta cea care nu i favorita are cota mare, ca va paria putina lume pe ea. In final, indiferent pe ce echipa pariezi tu sau altul sau altii 100, indiferent de rezultat, casa de pariuri tot in castig va iesi. E ca si cum ai paria ca va cadea cap sau pajura, cand arunca arbitrul moneda, la cota de 1.80! E pura matematica. Clar sunt blaturi, insa la blaturi, pagubitii nr 1 sunt casele de pariuri. Ei castiga banii ca si la ruleta :) dandu ti tie si mie si altora, cote mai mici, decat ar trebui date ca noi(pariorii) si ei (casele de pariuri) sa avem aceleasi sanse la castig! nu i un pariu corect!

braelan  •  09 Decembrie 2013, 18:55
Postat de steaua_nr_1 pe 09 Decembrie 2013, 09:17

Baaa. Voi sunteti mega prosti. Pai daca se castigau folosind cota aia multi bani... imi explicati si voi in prostia voastra ilogica cum ii avantaja pe cei de la bwin??? Il ajutau pe ala care paria deci bwin pierdea. Au jucat prost din cauza terenului sintetic si pt ca e meci tur retur si acasa oricum ii bat.

Prietene, cine crezi ca castiga cand in cazul cand echipa favorita intr-un eveniment sportiv pierde? Nu cumva casele de pariuri? Cati dintre pariori ar miza pe victoria unei echipe mult sub valoarea unei echipe ca Real? Tu ai face-o? Cei care au facut-o probabil au avut pont, dar e o cheltuiala infima pentru casele de pariuri pe langa toate veniturile incasate. Asa ca gandeste un pic inainte sa-i faci pe restul prosti...

sakazuke  •  09 Decembrie 2013, 15:35

asa ziceau si cu alcorcon acum catva ani ..... este rusinos cum au jucat unii jucatori in meciul de sambata.

radianu  •  09 Decembrie 2013, 13:30

In tote tarile se fac "greseli" de arbitraj!

zurix  •  09 Decembrie 2013, 12:28

Observ cu incantare ca ziaristii romani sunt sensibili la rusine( desi zilnic il pupa in dos cu patos pe Jiji fara nicio rusine). Mai rusinos decat acest egal este faptul ca echipa asta nu a avut unde sa o primeasca pe Real. Ar trebui sa fie o sarbatoare cand iti vine acasa o echipa asa mare ca REal, si tu ii pui sa joace pe un teren ca acela. In Spania in liga-3-a nu sunt stadioane si noi avem pretentii sa fie in Romania... Rusine pentru organizatorii meciului. BIne ca nu i-au bagat la futsal!

sevenhunt  •  09 Decembrie 2013, 11:58

De ce nu scrieti si de blatul murdar al Ceahlaului cu Viitorul si cum a reusit mister Hagi sa isi fure inca o data pe romani la pariuri? Calcului este simplu. Pe bet 365 s-au bagat cornere la 10 minute si la pauza ei au avut o discutie sa ramana 0-0 pana la final. Ca sa nu se dea corner era cota de 2,75 si cota de scor corect sau egal era undeva la 4,5 cel putin, asadar o cota de 10 curata. Daca puneai 5000 de lei luai 50000 de lei...Nimeni nu mai zice nimic si din nou tot ei iau grosul . Nu ati observat cat de clar era sa nu dea gol sau corner vreun jucator? Nu au dat nici 11 m acela clar, cand au tras la poarta sutul se inmuia de parca in poarta era un copil de gradinita, sa prinda mingea.

dash.berlin  •  09 Decembrie 2013, 11:08

asta a fost blat clar :)

doze  •  09 Decembrie 2013, 11:04

nu e combinatie, e ilegalitate. dar cand totul e corupt, ce mai conteaza. solutia ar fi sa se interzica pariurile sportive prin lege, si sa se impuna salarii maxime admise la jucatori, corelat la venituri.

sevilla_1986  •  09 Decembrie 2013, 10:55

Cea mai sigura metoda de-a cistiga la pariuri este sa,,,nu jucati! Dupa un timp o sa vedeti ce profit o sa aveti! Garantat 100%!

  • 1
  • 2

Comentează