INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Conflict la Bayern » Boateng îl atenționează pe Lewandowski: "Te poți purta altfel! Antrenorul e șeful absolut"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:39

Jerome Boateng, 29 de ani, spune că Robert Lewandowski ar trebui să-i arate mai mult respect antrenorului Jupp Heynckes.

Totul vine după ce Lewandowski, 29 de ani, a refuzat să dea mâna cu tehnicianul de 73 de ani când a fost înlocuit în meciul cu FC Koln, scor final 3-1.

Lewandowski a înscris în minutul 61 și a fost înlocuit cu Sandro Wagner când mai erau 13 minute de jucat. Când a părăsit terenul nu a dat mâna cu Heynckes.

"Antrenorul e șeful. Ca jucător mai ai și perioade în care ești afectat. Probabil Robert voia să mai înscrie un gol, două. Însă te poți purta altfel în această situație. Oricum, e clar că e responsabilitatea antrenorului să ia decizii, el e șeful absolut", a declarat Boateng.

"Știu că golgeterii sunt egoiști și se gândesc la șansa de a înscrie cât mai multe goluri. Așa eram și eu. Am vorbit cu Robert și a înțeles mesajul meu. Când l-am scos de pe teren am făcut-o pentru că eu sunt șeful și iau deciziile pe care le consider corecte. Nimeni altcineva nu se bagă peste mine"
Jupp Heynckes, antrenor Bayern

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihai_bn
mihai_bn  •  09 Mai 2018, 20:02

"Când l-am scos de pe teren am făcut-o pentru că eu sunt șeful și iau deciziile pe care le consider corecte. Nimeni altcineva nu se bagă peste mine." Ce schimbare la Dică! Ups, stai că e vorba de Heynckes:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează