INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONACO - PSG 1-2

VIDEO Cursă fără obstacole. ”Parisul putea câștiga la 6-7 goluri diferență pe terenul campioanei”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 12:02

Cavani și Neymar au asigurat victoria liderului, care a evadat la 9 puncte. ”Nu au rivali”, a remarcat L'Equipe. ”Victorie logică, dar diferența trebuia să fie mai netă”, a explicat antrenorul Unai Emery.

Continuă monologul parizian în acest sezon din Ligue 1. Cea mai ofensivă echipă din Champions și-a impus supremația și la Monte Carlo, chiar pe terenul campioanei Hexagonului, 2-1.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Un scor mic comparativ cu neta diferență din teren, developată mai fidel de ecartul din clasament, unde PSG e lider, cu deja 9 puncte avans!

"Neglijenți în fața porții"

"Nu are rivali. Titlul nu e încă decis, dar cu siguranță suspansul începe să dispară. Surprinde doar rezultatul strâns, pentru că PSG a dominat clar trei sferturi de meci, și-a creat nenumărate oportunități și putea învinge la 6-7 goluri. Neglijența și ineficiența în fața porții ar trebui să-i dea de gândit lui Emery", remarcă L'Equipe.

Cavani și Neymar, dintr-un penalty scos tot de brazilian, au lămurit lucrurile. Deși la 2-1 (gol Moutinho, ajutat de devierea cu capul a lui Mbappe), monegascii puteau egala, pe două contraatacuri în prelungiri! "Victorie logică, dar diferența trebuia să fie mai mare. E cazul să îmbunătățim finalizarea", admite antrenorul Emery. 

66%a fost posesia echipei lui Emery în meciul de duminică. Raportul șuturior cadrate, 5-2 pentru PSG

16 goluri în primele 14 etape a reușit Cavani pentru PSG. Record în ultimii 47 de ani în Ligue. Josip Skoblar avea 17 în aceleași număr de meciuri în 1970-71

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează