INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Cutremur de 6,8 grade în Gaziantep, 4 persoane și-au pierdut viața, mai multe clădiri s-au prăbușit » Marius Șumudică: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 22:05

Un cutremur de 6,8 grade pe scara Richter s-a produs astăzi, în jurul orei locale 20:55, la 210 km de nordul orașului Gaziantep. Patru persoane și-au pierdut viața.

Suleyman Soylu, ministrul de interne al Turciei, a afirmat că cel puțin 10 clădiri s-au prăbușit. Din primele rapoarte, 4 persoane și-au pierdut viața. Mai mulți oameni sunt dați dispăruți.

În urma seismului au existat cel puțin alte 15 replici, cea mai puternică având o magnitudine de 5,4. Turcia nu a fost singura țară afectată. Conform BBC, unda de șoc s-a simțit și în Iraq, Siria și Israel.

Marius Șumudică: „Sunt alături de oamenii din Gaziantep”

Gaziantep, formația locală, antrenată de Marius Șumudică, a disputat astăzi un meci în Superliga turcă, pierdut în deplasarea de la Genclerbirligi, scor 0-1. Antrenorul român a comentat trista situație de „acasă”: „Îmi pare foarte rău de auzul acestei vești. Sunt alături de oamenii din Gaziantep. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, de când sunt antrenor (n.r. ca în orașul în care antrenează să aibă loc un cutremur de o asemenea magnitudine)”.

VIDEO // Imagini cu seismul din Gaziantep

Vezi și: 

Marius Șumudică, meci dramatic cu formația lui Bogdan Stancu: Gaziantep a ratat un penalty și a avut două goluri anulate cu VAR

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  25 Ianuarie 2020, 09:21

.....

ucv1948
ucv1948  •  25 Ianuarie 2020, 07:38
Postat de joze_maurinio pe 25 Ianuarie 2020, 01:13

Nesimtit cutremurul, tocmai lui *** sa-i faca asa ceva. Adica, dai incolo de *** si oameni, ANTRENORUL *** e cel care conteaza!

Esti varza

joze_maurinio
joze_maurinio  •  25 Ianuarie 2020, 01:13

Nesimtit cutremurul, tocmai lui *** sa-i faca asa ceva. Adica, dai incolo de *** si oameni, ANTRENORUL *** e cel care conteaza!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează