INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEBUNIE ÎN RUSIA

VIDEO / De bucurie că Zenit a luat titlul, suporterii au vandalizat stadionul :O

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2010 00:00

După ce echipa lor a ieşit matematic campioană, sute de suporteri ai lui Zenit au intrat pe gazon şi au dărîmat una dintre porţi, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine

Cu două etape înainte de finalul campionatului, Zenit Sankt Petersburg este noua campioană a Rusiei. Zenit a învins-o cu 5-0 pe echipa unde joacă Sorin Ghionea, FK Rostov, şi astfel şi-a asigurat un avantaj care nu mai poate fi recuperat de urmăritoare.

La ieşirea din arenă, lucrurile au degenerat. Aproape 1.000 de suporteri s-au bătut cu forţele de ordine şi au distrus staţiile de autobuz aflate în zonă.

Televiziunea de stat rusă a aratat imagini surprinse de poliţie, în care s-a văzut că a fost nevoie de intervenţia maşinilor blindate pentru a stăvili mulţimea. În urma altercaţiilor, un poliţist a suferit traumatism cranian uşor.

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
pleau
pleau  •  15 Noiembrie 2010, 16:39

@alexhaiducu daca esti stelist, adu-ti aminte de campionatul din 97 sau 98 in ultima etapa cum se catarasera toti pe bara dinspre peluza si au picat cu ea.aproape la indigo faza.deci nu vad dece ii faci pe rusi prosti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează