INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Dramatism! Karlsruher a fost la un pas de a o trimite pe Hamburger SV în Zweite Bundesliga

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2015 22:33

Hamburger SV va continua și în sezonul viitor în Bundesliga după ce a cîștigat barajul cu formația venită din Zweite, Karlsruher.

VEZI VIDEO

După 1-1 în tur, Karlsruher mai avea doar 3 minute pînă la Bundesliga. Gazdele au deschis scorul în minutul 78 prin Yabo, însă golul lui Diaz din minutul 91 a trimis meciul în prelungiri.

Cînd mai erau doar 5 minute din cele două reprize de prelungiri, Muller a înscris pentru Hamburg, care și-a asigurat astfel prezența în sezonul viitor de Bundesliga. În minutul 123 Hennings a irosit un penalty.

Fanii oaspeților au invadat terenul la finalul meciului după ce au rupt gardul de protecție, însă au fost opriți repede de forțele de ordine, pentru a nu pătrunde pe suprafața de joc.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
red_panzer
red_panzer  •  02 Iunie 2015, 10:21

sa se scrie si despre asta in GAZETA! MARE, pe prima pagina a ziarului,ca sa vada si ciobaneii care au caschete ca nu sunt suficienti doar muschii,bastoanele si cele 4 clase pe care le-au facut cu greu, ca sa tina sub control masele de oameni....

red_panzer
red_panzer  •  02 Iunie 2015, 10:18

Dar ati vazut comportamentul POLITISTILOR in min 92 cand au egalat Hamburg si au sarit cativa in teren???? NU au dat GAZE,NU BASTOANE, doar I-a incercuit si I-a lasat sa se descatuseze! de ce? pt ca aia au inteles ce stress si ce incarcatura au oamenii aia in ei,ce trairi... in min115 erau cred ca 1000 sariti gardul si NU ii BATEA NIMENI!!! La noi sigur era o drama...mureau suporterii gazati sau snopiti in bataie...

football.city.star.bucharest
football.city.star.bucharest  •  02 Iunie 2015, 09:11

Electroputere Craiova a invins la Craiova pe Karlsruher cu 2-0 in cupa Intertoto imediat dupa terminarea World Cup 1994. Karlsruher sunt aia care i-au eliminat pe Rapid in 96 dupa ce atentie trecuse de Craiova in cupa intertoto cu 1-0 in Germania se juca sistemul ala cu 5 echipe si doar un joc intre ele cum facusera cupa uefa inainte de europa league.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează