INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / NAPOLI - ROMA 1-1

VIDEO Dries Mertens contestă alegerea lui Carlo Ancelotti: "Nu înțeleg de ce am fost rezervă"

Dries Mertens a egalat în minutul 90
foto: Reuters
Dries Mertens a egalat în minutul 90 foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 13:01

Dries Mertens nu înțelege de ce antrenorul a început ”Il Derby del Sole” cu el pe bancă, belgianul marcând a treia oară în 3 dueluri cu Roma. ”Aș fi nemulțumit dacă nu s-ar fi revoltat”, i-a replicat Carlo Ancelotti.

  • Napoli a remizat, scor 1-1, cu AS Roma. Au marcat: El Shaarawy (min. 14) și Mertens (min. 90)

Napoli s-a îndepărtat din nou la 6 puncte de Juventus, dar putea fi mai rău pentru vicecampioana Italiei dacă nu era Mertens! Atacantul belgian, care și-a pierdut statutul de titular intangibil avut cu Sarri, a egalat Roma în minutul 90 și și-a vărsat frustrarea, aruncând săgeți către antrenor. "Nu înțeleg de ce am fost rezervă. Aș fi vrut să joc de la început, mai ales în astfel de meciuri care te stimulează în mod special", a declarat Dries.

S-a întors în 2015?

Ancelotti l-a preferat pe Milik în 4-4-2-ul folosit, alături de Insigne, și abia când a revenit la sistemul lui Sarri l-a introdus pe Mertens (56), pentru a schimba tabela modificată de El Shaarawy, în minutul 14. Belgianul a fost titular cu PSG, marcase în Ligă golul de 2-1 și spera să fie confirmat contra giallorossilor. "Don Carlo l-a readus la statutul avut în primul sezon cu Sarri de backup al lui Insigne", a remarcat Gazzetta dello Sport. Și Ancelotti i-a răspuns la conferință: "Chiar ar fi fost grav dacă spunea că îi convine că l-am lăsat pe bancă. L-aș fi certat. E alegerea în logica turnoverului cu Milik. Nu-i vreo diferență în atac dacă joacă el ori polonezul". 

5 meciuridin 10 în acest campionat au început cu Mertens rezervă. Cu antrenorul Sarri, a fost de 35 de ori titular în 38 de partide disputate în sezonul trecut

72 de goluri în Serie Ași 95 în total a marcat Mertens la Napoli, la o singură reușită de Careca. Dries are 4 goluri în acest campionat în 529 de minute jucate

"Belgianul s-a enervat că n-a fost titular, dar, fără dubii, e cel care intră cel mai bine pe parcurs. Reușește să schimbe echilibrul partidei cu viteza lui și, la fel ca împotriva Milanului, a marcat venind de pe bancă"
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează