INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALICANTE - BETIS 3-2

Video » Dublă de senzaţie a lui Tiago Gomes pentru Alicante în derby-ul cu Betis!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 septembrie 2009 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei Tiago Gomes a reuşit două goluri în partida pe care echipa sa, Hercules Alicante, a cîştigat-o în faţa lui Betis Sevilla,3-2, în etapa a doua din Segunda Division.

Fără Ionel Dănciulescu în echipa de start, gruparea antrenată de Esteban Vigo a controlat autoritar derby-ul şi s-a impus în cele din urmă în faţa unui stadion Jose Rico Perez aproape plin. Tiago a deschis scorul în minutul 26 printr-o superbă lovitură de cap şi a făcut 2-1 la 8 minute după reluare.

Gazdele au profitat şi de eliminarea lui Sunny, care a încasat două cartonaşe galbene în numai 25 de minute din partea arbitrului catalan Miranda Torres.

Vezi rezumatul partidei (pe coloana a treia a paginii accesate)

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (27)
 •  09 Septembrie 2009, 10:53

ma adresez celor din redactie...nu mai scrieti alicante ci HERCULES...alicante e o alta echipa in segunda b grupa a 3....va rog HERCULES

 •  07 Septembrie 2009, 14:31

va plange dupa acesti jucatori ciobanul impreuna cu oile lui asta numai daca isi va mai angaja alti " consilieri" pentru ca cei pe care ii are " magarii din turma" nu fac decat sa accentueze prostia care se simte la ea acasa pe ghencea.

stelistul07
stelistul07  •  07 Septembrie 2009, 14:09

Tiago Gomes va ajunge la o echipa importanta din Spania...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează