INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII ANGLIEI // CHELSEA - DERBY 3-2

VIDEO Eliminat de VAR » Învins la revenirea pe Stamford Bridge, Lampard reclamă arbitrajul cu Chelsea: "Faza s-a petrecut în fața asistentului"

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 13:15

Chelsea a câștigat meciul cu Derby County, 3-2, din optimile Cupei Ligii Angliei. Fran Lampard, fosta legendă a lui Chelsea, nu a produs încă o surpriză. Managerul lui Derby s-a plâns, pe drept, că golul decisiv al lui Fabregas trebuia anulat: ”Dar le mulțumesc fanilor pentru cum m-au primit”

"Sunt foarte mândru să revin pe stadionul unde am petrecut 13 ani minunați în perioada cea mai glorioasă a clubului. Am avut norocul să câștig totul cu Chelsea și va fi o seară specială pentru mine", mărturisea Frank Lampard, înaintea primului său meci ca antrenor adversar al londonezilor.

Nu a mai reușit însă altă surpriză cu Derby County, după ce a scos-o pe Manchester United la penaltyuri, pe Old Trafford. A cedat greu miercuri, 2-3, dar a rămas impresionat de steagul imens dedicat: "Le mulțumesc fanilor pentru cum m-au primit. Am plecat pe ușa din dos și am fost dezamăgit. Dar am revenit pe poarta principală și sunt norocos c-am avut acum două galerii".

"Acceptăm înfrângerea"

Băieții lui Frank au egalat de două ori și puteau intra la pauză cu remiza dacă golul lui Fabregas din minutul 41 nu era validat. "A fost fault clar, iar faza s-a petrecut în fața arbitrului asistent. Mingea nu ieșise, ci numai faultul a fost în afata terenului. Nu înțeleg de ce VAR n-a analizat întreaga fază care a prefațat golul de 3-2".

Zappacosta îl faultează pe Lawrence, se acordă însă aut pentru Chelsea și Cesc marchează din centrarea lui Zappacosta, închizând tabela. "N-avem ce face, trebuie să acceptăm înfrângerea", a conchis Lampard. 

211 goluri în 648 de meciuri are Frank Lampard între 2001 și 2014 la Chelsea, cu care a cucerit 13 trofee

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează