INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Excentricul Pep revine » Spaniolul și-a dus jucătorii în "La La Land", după umilința cu Everton

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 10:06

Pep Guardiola i-a dus pe fotbaliștii lui Manchester City la cinema, unde starurile din Premier League au vizionat musicalul La La Land.

Cunoscut pentru faptul că lucrează mult la psihicul jucătorilor pe care îi antrenează, Guardiola a decis să apeleze la această metodă pentru a îmbunătăți comunicarea între fotbaliști, scrie The Telegraph.

Lungmetrajul, care a câștigat premiul pentru cel mai bun film de comedie sau musical la ediția din acest an a Globurilor de Aur, este despre povestea de dragoste a unei actrițe aspirante (Emma Stone) și un muzician (Ryan Gosling).

Manchester City a fost umilită de Everton săptămâna trecută, scor 0-4, iar săptămâna aceasta va juca pe teren propriu cu Tottenham, sâmbătă, de la ora 19:30.

 Trailer " La La Land"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close