INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Marius Șumudică a dezvăluit condițiile de lux pe care le are în Turcia

Articol de GSP - Publicat joi, 19 decembrie 2019 15:30

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. 

Șumi a dezvăluit condițiile de lux de care dispune în Turcia, alături de staff-ul său tehnic, pe care se bazează foarte mult.

Stau la hotel. Mi-au dat casă într-un cartier select, cu grădină. Dar eu nu rezist să stau singur. Soția vine o dată la o lună, la două. Turcia e mai aproape decât Arabia. Băiatul e cu mine, e metodistul meu. Pe băiatul meu (nr. Marius Jr) l-am certat toată viața că stătea până la 3-4 dimineață jucându-se. Știa toți jucătorii, mai bine ca mine. Eram înnebunit! Juca cu unii și acum mă ajută enorm. Mă ajută cu datele statistice, cu adversarii. Am câștigat un om.

Am mare încredere în el. A venit cu CV-ul! Are școală în Portugalia și în Anglia. Are cursuri făcute. Cursuri pe statistică, tot ce înseamnă date. Nu l-am angajat așa, «Hai, bă, vino!» El îmi dă datele și la antrenamentele mele. Aveam nevoie de un om în care să am încredere.

Tot staff-ul meu stă la hotel. La cinci stele! Indiferent dacă facem un efort financiar, toți stăm acolo. Vreau să vorbesc cu ei zi de zi. Nu putem să îi văd doar la antrenamente. Noi stăm de vorbă, ne pregătim antrenamentele. Sunt un om care mă manisfest! Am șase oameni ai mei. Peste tot mă duc cu ei”, a declarat Șumudică, în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

„Chiar dacă pierd din bugetul meu, merg cu ei. Vreau să-i mulțumesc și nu vreau să-mi pierd stgff-ul. Mi-au dat tot! Îmi dau echilibru. Petre Cristian se ocupă de defensivă și e de șapte ani cu mine. Gabi Mărgărit la fel. E un preparator fizic școlit în Anglia care a stat 14 ani acolo, Ciprian Mos.

Băiatul meu, dar și Radu Sărdescu, antrenorul cu portarii. Mai am și doi turci. Unul a fost cu mine la Shabab, e specializat pe faze fixe împotriva noastră, dar și pentru mine. Sunt echipe care sunt la același nivel și poț să le bați doar prin faze fixe”
Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

1 milion de euro pe sezoneste salariul pe care Șumudică și membrii staff-ului său îl încasează în Turcia

2 trofeea câștigat Marius Șumudică în cariera de antrenor, ambele cu Astra Giurgiu: campionatul (sezonul 2015-2016) și Supercupa României (2016)

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică dezvăluie: „M-am votat în sondajul de pe GSP.RO!” + „Mă simt vinovat că am câștigat și Hagi nu era pe listă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
steaua.libera
steaua.libera  •  19 Decembrie 2019, 23:00

OFF topic: de ce ti-ai numi băiatul ca pe tine?! Mârlănie mai mare n-am văzut. Cât despre Șumi, cel mai bun antrenor român!

babahuba
babahuba  •  19 Decembrie 2019, 17:28

Sumi, iti dau un pont - Botosani - Dinamo ora 20.00. Dinamo primeste cel putin 3 goluri, bani pe jos.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează