FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică dezvăluie: „M-am votat în sondajul de pe GSP.RO!” + „Mă simt vinovat că am câștigat și Hagi nu era pe listă!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 20:00

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă pe GSP.RO în fiecare miercuri de la ora 20:00, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. 

„Hagi este un antrenor foarte bun. Unul dintre cei mai buni antrenori. Ce a făcut acolo (n.r. la Viitorul), ce jucători a crescut... Este un antrenor incredibil! Merită respect și cred că merita să fie pe această listă (n.r. a posibililor înlocuitori pentru Cosmin Contra la echipa națională).

Gazetarii știu foarte bine și nu cred că există răutatate ca Hagi să nu fie acolo. Nu există! Acum mă simt și vinovat, vă dau cuvântul meu de onoare. Când îl văd cum se manifestă, mă simt vinovat că am câștigat și el nu era pe listă. Asta simțeam în sufletul meu! Eu nu pot să mă compar cu Hagi, pentru că el și-a cheltuit banii în fotbal”, a declarat Marius Șumudică în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

Șumudică a făcut referire la reacția furioasă a lui Hagi, care a fost foarte deranjat din cauza faptului că n-a fost inclus în sondajul GSP privind tehnicianul care l-ar putea înlocui pe Cosmin Contra, în cazul în care FRF va decide să renunțe la actualul selecționer. 

Totuși, proprietarul Viitorului și-a contrazis toate declarațiile anterioare, când afirma categoric că nu îl interesează postul de selecționer (MAI MULTE DETALII AICI).

URMĂREȘTE AICI EDIȚIA INTEGRALĂ CU MARIUS ȘUMUDICĂ

REZULTATUL SONDAJULUI

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică dezvăluie: „M-am votat în sondajul de pe GSP.RO!” + „Mă simt vinovat că am câștigat și Hagi nu era pe listă!”


VIDEO CU DECLARAȚIILE LUI HAGI

5 victorii are Șumudicăîn duelurile cu Hagi; „Regele” are 3 succese, iar 2 meciuri s-au terminat la egalitate

VEZI ȘI: 

GSP LIVE // VIDEO Secretul lui Marius Șumudică » Cum a câșigat două trofee cu Astra Giurgiu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  31 Octombrie 2019, 00:49

A fost si Hagi în sondaj, dar nu l-a votat nimeni aşa că GSP l-a retras de pe listă ca să nu se facă de ruşine.....

energydrik
energydrik  •  31 Octombrie 2019, 00:05

Singurul care nu ar fi influentat de diversi impresari, care nu ar sta in genunchi in fata angajatilor de la federatie, nu ar culca urechea la ce zbiara patronii de cluburi, este Boloni. In plus, dupa Mircea Lucescu care e prea batran la 75 ani, e singurul capabil sa construiasca o echipa buna cu jucatori slabi, cazul nostru si suficient de profesionist incat sa accepte o asa provocare, daca oferta si strategia ar fi pe masura! Prin faptul ca a ajuns Contra antrenor, nu rezulta decat ca unul din conducatorii FRF, supus Becali, a reusit sa influenteze numirea antrenorului dupa eroarea cu neamtul drogangiu.

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Octombrie 2019, 21:59
Postat de Christian Ciuca pe 30 Octombrie 2019, 21:46

si eu tot pe Gicuta l-as fi votat, cu ochii-nchisi. Au mai ramas 3 saptamini si vine el in sfarsit, Doamne-ajuta.

Da, e pe vine :)))) Deocamdata șta asa, :))) e conflict de interese , nu are cum sa vina...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează