INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Faza etapei în Premier League, oferită de Ross Barkley în cea mai nebună partidă a rundei, în care s-au înscris nouă goluri

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 05 februarie 2017 11:21

Fanii lui Everton au avut parte de un adevărat regal fotbalistic în partida pe care favoriții lor au disputat-o în etapa a 24-a din Premier League, pe teren propriu, contra celor de la Bournemouth, scor 6-3.

”Caramelele” au oferit un spectacol total contra echipei situate în a doua parte a clasamentului, într-o partidă în care atacantul belgian Romelu Lukaku a înscris patru goluri, devenind golgheter în campionatul englez, cu o reușită peste Diego Costa și Alexis Sanchez.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE PARTIDEI!

Însă nu ”pokerul” reușit de belgian a fost în centrul atenției pe ”Goodison Park”. În prelungirile meciului, când tabela arăta deja 5-3 în favoarea lui Everton, Ross Barkley a scăpat singur cu portarul advers, l-a driblat și pe acesta și s-a bucurat înainte să trimită balonul în poarta lăsată liberă de polonezul Boruc.

A fost al patrulea gol al sezonului pentru Barkley, considerat unul dintre marile talente ale fotbalului britanic.

În urma acestui succes, Everton ocupă locul 7 în Premier League, aflându-se lea șase puncte în spatele lui Manchester City, clasată pe poziția a cincea, ultima care permite accesul în sezonul viitor de Europa League.

surse: givemesport.com, skysports.com, mirror.co.uk

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează