INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Fiorentina - Napoli 3-4 » Montella: „Mertens a simulat. Sunt cinci arbitri, dar nu s-au folosit de VAR!”

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 10:36

Vincenzo Montella contestă penaltyul belgianului Dries Mertens: "Nu pot accepta unele erori dacă tehnologia îl poate ajuta pe central. Nu meritam să pierdem". Viola a cerut 11 metri şi-n prelungiri, Ribéry fiind tras de mână.

A fost spectacol total aseară pe „Artemio Franchi”. Şapte goluri, răsturnări de situaţie, ratări, nervi, execuţii formidabile, atmosferă de derby, dar şi multe polemici după victoria lui Napoli, 4-3 cu Fiorentina.

Contestată de antrenorul Montella, furios pe modul în care a "funcţionat" asistentul video, implicat în două lovituri de la 11 metri. "Massa susţine c-a văzut fault, dar ce-a făcut VAR? Mertens a simulat şi nimeni n-a zis nimic. Sunt cinci arbitri, de ce nu folosesc tehnologia? Nu pot accepta unele erori în aceste situaţii. M-am săturat să tot aud că Federico Chiesa e un simulator. Basta! Alţii se prefac şi nu li se întâmplă nimic".

Alt penalty la Ribéry!

Tehnicianul a admis că nici primul penalty, la henţul lui Zielinski, nu-i clar: "Nu înţeleg regula după care ni s-a dat 11 metri. Nu sunt de acord cu astfel de evaluări, dar dacă aşa e noul regulament trebuie s-accept". Discuţii aprinse a produs şi căderea în careu în prelungiri a lui Ribéry. Francezul e tras de mână de Hysaj (pe linie ori în afară?), dar centralul nu a fluierat nici măcar lovitură liberă! "A fost 11 metri", scrie Gazzetta.

"Mai trebuie un fundaş"

Fiorentina şi-a depăşit condiţia, cu un trio ofensiv cu 20 de ani media vârstei şi multe feţe noi. Şi-a sufocat adversarul cu presing, a condus, a revenit de două ori pe tabelă şi a chinuit vicecampioana Italiei. Salvată de cei trei mici "tenori": Insigne, "dublă" şi două assisturi, Callejon, un gol şi o pasă decisivă, plus Mertens, autorul bijuteriei serii, şut cu efect la păianjen. "Am încasat trei goluri, dar am şi dat patru. Nu cred că mai avem nevoie de un atacant, mai degrabă ne trebuie un fundaş. Mai ales că vine derbyul cu Juventus!", a comentat, cu umor şi ironie, Carlo Ancelotti. Vlad Chiricheş a privit de pe banca de rezerve tot meciul.

23de ani şi 188 de zile a fost media de vârstă a jucătorilor Fiorentinei din meciul cu Napoli, cea mai mică a Violei în ultimul sfert de secol în Serie A

18luni sunt de când Insigne, Mertens şi Callejon nu mai marcaseră împreună în Serie A, de la un meci cu Cagliari în februarie 2018. Lorenzo contribuie în premieră la 4 reuşite într-un joc

7înfrângeri consecutive are Vincenzo Montella ca antrenor în meciurile din Serie A împotriva lui Napoli

Gol milimetric anulat lui Ronaldo!

Şi Juventus a debutat cu un succes, 1-0 la Parma, unde Ronaldo n-a marcat. Cristiano a avut însă un gol anulat cu VAR pentru o poziţie afară din joc dictată la distanţă infimă. "Probabil a fost cu ciuful în ofsaid sau Mărul lui Adam", "Dacă mergea mai puţin la sală, poate că nu mai era prins în ofsaid. De vină este deltoidul" şi "Scăpa dacă-şi făcea manichiura, s-au amuzat tifosii bianconeri pe reţelele de socializare.

VEZI ȘI

Napoli îl vinde pe Vlad Chiricheș » Suma uriașă cerută la schimb + ce echipă din Serie A îl dorește

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează