INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO 13 cu noroc pentru Guardiola și Wenger » Arsenal și City se impun dramatic » Cum arată clasamentul în Premier League

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 20:48

Arsenal, Manchester City și Southampton au câștigat partidele disputate astăzi în etapa cu numărul 13 din Premier League.

 Victorie contestată pentru arsenal

Arsenal s-a impus în fața lui Burnley, scor 1-0, printr-un gol marcat de Alexis Sanchez (VIDEO) la ultima fază a partidei. Arbitrul meciului, Lee Mason, a văzut fault la contactul dintre James Tarkowski și Aaron Ramsey, iar chilianul a transformat sigur, cu un șut în stânga portarului. A fost al treilea meci consecutiv încheiat cu același scor, 0-1, în duelurile disputat pe Turf Moor între cele 2 formații.

"Tunarii" au urcat pe poziția a 4-a, la 12 lungimi de liderul Manchester City.

"Cetățenii" sunt invincibili

Formația pregătită de Pep Guardiola are un palmares incredibil în acest sezon. În Premier League au câștigat 12 din cele 13 partide disputate, doar Everton reușind să smulgă un punct, într-un egal, scor 2-2. "Cetățenii" sunt impecabili și în Liga Campionilor unde au câștigat toate cele 5 partide. Înfruntarea cu Huddersfield a fost una dintre cele mai dificile probe, după ce Otamendi și-a înscris un autogol în minutele de prelungire ale primei reprize. Aguero a egalat imediat după revenirea de la cabine, dintr-un penalty obținut de Sterling. Cel din urmă s-a dovedit a fi eroul partidei, marcând în minutul 84 golul victoriei (VIDEO).

Continuă degringolada la Everton

Everton a pierdut categoric în deplasarea de la Southampton și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului, fiind la 2 puncte deasupra primului loc retrogradabil. Southampton a urcat pe poziția a 10-a. Golurile partidei au fost marcate de Tadic, Davis și Austin cu o dublă pentru gazde, în timp ce golul de onoare al "caramelelor" a fost marcat de islandezul Sigurdsson (VIDEO).

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  26 Noiembrie 2017, 21:36

Deci, cu cine a jucat totusi Arsenal ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează