INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WATFORD - ARSENAL 2-1

VIDEO + FOTO Arsene Wenger şi-a iesit din minţi după înfrângerea cu Watford: "A fost o decizie scandaloasă. Ce putem face? Nimic!"

FOTO: Guliver / GettyImages +10   FOTO
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 10:50

Arsenal a pierdut pe terenul lui Watford, scor 1-2, managerul francez acuzându-l pe ”centralul” Swarbrick de penaltyul făcut cadou adversarilor.

Arsène Wenger, 68 de ani pe 22 octombrie, și-a prelungit contractul cu Arsenal până în 2019, dar e greu de crezut că va rămâne pe Emirates încă două sezoane. Fără titlu în Premier din 2004, managerul francez ratează acest campionat după numai 8 etape. Are 9 puncte în spatele liderului Manchester City (și Chelsea e în aceeași situație)! Zero victorii în deplasare, unde a pierdut trei din cele 4 partide. Ce se mai poate face?

Ca și până acum, Wenger acuză arbitrii. Sâmbătă, chiar a avut dreptate. Neil Swarbrick, 47 de ani, a mușcat momeala simulării lui Richarlison (VIDEO AICI) și i-a oferit un penalty lui Watford la 1-0 pentru Arsenal: "A fost o decizie scandaloasă. Ce putem face? Nimic!".

Pe locul 6, cu doar 13 puncte, Wenger privește de jos în sus la revelația Watford. Cea care e acum pe 4 (15p), realizând cel mai bun debut de sezon din istorie! 

2
jucători a pierdut Arsenal sâmbătă: Koscielny are dureri la gambă, iar Welbeck s-a plâns de ischiogambieriV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  15 Octombrie 2017, 11:47

poate ca e ruda arbitrul englez cu profcsb-istii hotogan si hotcoltescu de la noi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează