INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO + FOTO Copiii din selecționata U10 a Bacăului au intrat pe teren în Schalke - Hoffenheim 2-5

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 14:34

Copiii din selecționata sub 10 ani a Bacăului au intrat pe teren cu starurile din Bundesliga la meciul dintre Schalke și Hoffenheim, scor 2-5.

Pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, în fața a 59.000 de spectatori, douăzeci și doi de puștii români au trăit experiența vieții lor. I-au acompaniat pe jucători pe teren, într-o atmosferă fantastică. 

Mici fotbaliști au primit și două rânduri de echipament din partea clubului german.

„A fost o experiență frumoasă. Am avut mari emoții că am putut merge de mână cu jucători atât de mari. Apoi, alte emoții după ce am intrat pe teren și am văzut stadionul plin”Matei Bejan, căpitanul selecționatei

Schalke a pierdut partida cu Hoffenheim, scor 2-5, și rămâne prima formație deasupra locurilor retrogradabile în Bundesliga. Hoffenheim e la două puncte de Frankfurt, ocupanta locului patru, ultimul care asigură accederea în ediția următoare a Ligii Campionilor.

 

Vezi și: 

Cardiff - Liverpool 0-2 // Mo Salah, comparat de antrenorul lui Cardiff cu un campion la sărituri în apă: „Merita un 9,9. Nu putea sări mai bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close