INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FA CUP

VIDEO+FOTO Cu John Terry eliminat, Chelsea s-a calificat fără emoții în runda următoare din FA Cup » Toate rezultatele zilei

Foto: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2017 18:59

Chelsea s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale FA Cup, grație victoriei cu 4-1 obținută în fața echipei Peterborough, din liga a treia engleză.

Pedro a deschis scorul pentru londonezi, după 18 minute de joc, iar Batshuayi a stabilit scorul pauzei, 2-0, cu reușita din minutul 43.

În partea a doua, Pedro a bifat și o pasă de gol, în minutul 52, când Willian a dus scorul la 3-0. John Terry a fost eliminat în minutul 67 pentru un fault din postura de ultim apărător, iar Peterborough a redus din diferență doar trei minute mai târziu, prin Nichols.

Pedro a reușit "dubla" în minutul 75, după o pasă a lui Batshuayi și a stabilit scorul final al partidei de pe Stamford Bridge.

rezultatele de azi

VIDEO Cardiff - Fulham 1-2
VIDEO  Liverpool - Plymouth 0-0 (detalii AICI)
VIDEO Chelsea - Peterborough 4-1
VIDEO Middlesbrough - Sheffield Wednesday 3-0
VIDEO Tottenham - Aston Villa 2-0

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează