INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO+FOTO La un pas de bătaie! Incident între coechipieri la Aston Villa: „Are un pic de furie în el”

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 09:11

Anwar El Ghazi (24 de ani) și Tyrone Mings (26 de ani), colegi la Aston Villa, s-au certat pe teren în meciul cu West Ham (0-0) din etapa a cincea a campionatului englez. Primul l-a împins cu capul. Arbitrul a analizat faza cu VAR, dar n-a sancționat pe nimeni.

Aston Villa a promovat, dar e dificil să reziști în Premier League. O singură victorie și trei înfrângeri, locul 17 după cinci etape. Și jucătorii suportă cu greu presiunea. 

Era minutul 35 pe Villa Park. Tyrone Mings, chemat în premieră la naționala Angliei, i-a reproșat coechipierului Anwar El Ghazi că nu s-a retras în apărare așa cum ar fi trebuit. Urla la el pe teren. Olandezul, un tip coleric, n-a acceptat criticile și s-a apropiat amenințător. Față în față, l-a împins cu capul, ca un cocoș. 

„El Ghazi are un pic de furie în el”, a declarat la conferință managerul Dean Smith. „Nu m-am băgat între ei. Au rezolvat singuri această situație”, a completat acesta. 

Arbitrul Mike Dean, un veteran, 51 de ani, a cerut ajutorul VAR, a revăzut și el faza. A crezut că ar putea elimina pe cineva. Nu a făcut-o. 

VEZI ȘI:

Un analist TV a fost dat afară după o remarcă rasistă: „Nu-l poți opri pe Lukaku decât dacă-i dai 10 banane”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează