INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO + FOTO Întâmplare genială cu N'Golo Kante » A ratat trenul către Paris și a ajuns în casa unor necunoscuți pentru a juca FIFA

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 12:47

N'Golo Kante, starul lui Chelsea și om de bază în echipa campioană mondială, Franța, este unul dintre cele mai modeste personaje din fotbalul actual.

Duminică a avut loc un un episod grăitor despre caracterul francezului. Kante a pierdut trenul care trebuia să îl ducă de la Londra către Paris. În așteptarea următoarei curse, francezul s-a îndreptat către cea mai apropiată moschee, pentru a efectua ritualul zilnic de rugăciuni. 

Un grup de fani l-a recunoscut. Încurajați de atitudinea deschisă a mijlocașului lui Chelsea, tinerii au lansat o invitație la reședința unuia dintre ei. Kante a acceptat fără să stea pe gânduri. Acolo a urmat o seară ca între cei mai buni prieteni, cu gustări, FIFA și cu rezumatul partidei pe care Chelsea tocmai o câștigase contra lui Cardiff, scor 4-1.

Kante este recunoscut pentru modul în care abordează relația cu suporterii. La finalul victoriei reportate în fața lui Arsenal, scor 3-2, în etapa secundă a actualei ediții de Premier League, N'Golo i-a cerut scuze unui fan al lui Arsenal, care i s-a plâns minute în șir de jocul formației lui Emery. 

 Vezi și: OPINIE GSP Cel mai frumos gest din fotbal? De ce s-a oprit un campion mondial în sufrageria unor necunoscuți

VIDEO Paul Pogba a cucerit internetul cu tentativa de a marca în stilul lui Zlatan Ibrahimovic: "Așa se întâmplă când îi urmărești prea mult pe Jackie Chan, Jet Li și Bruce Lee" :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
roadghost
roadghost  •  17 Septembrie 2018, 14:28

Lipseste steagul ala negru sau verde, altfel eram convins ca e un safe house al Abu-Sayyaf pe la 2005

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  17 Septembrie 2018, 14:16

"Întâmplare genială".. poate pentru copiii de clasa a 4-a, stimabililor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează