INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - DORTMUND 4-1

VIDEO + FOTO Monolog bavarez » Bayern o surclasează pe Dortmund, 4-1 și este tot mai aproape de un nou titlu

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 19:38

Campioana a fost solistă în derby, început practic de la 2-0. Lewandowski a mai dat o ”dublă”, din faze fixe, și ne sperie pentru meciul de la Varșovia din iunie.

Der Klassiker a fost la discreția echipei ce domină de 5 ani în Bundesliga. Bayern - Dortmund a părut, uneori, mai dezechilibrat decât cele 15 puncte ecart dinaintea derbyului, fiind decis după doar zece minute. Atât de afectată de absențe și năucită de iureșul bavarez s-a dovedit Borussia!

Lewa - Auba 2-0

Trecuseră 188 de secunde când Ribéry l-a surprins pe Bürki, de la 11 metri, cu un șut ușor deviat de Robben. Iar Lewandowski (10) a dublat avantajul, cu o "directă" executată fără cusur, egalându-l pe Aubameyang, 25 de goluri în acest campionat. Iertați de un 0-3, "galben-negrii" s-au ridicat de jos.

Guerreiro a profitat de balonul prost respins de Vidal, șutând imparabil din marginea careului (20). Până la pauză s-a jucat pe contre, deschis, cu ritm alert, însă rezultatul s-a menținut strâns.

Doar iluzii pentru Dortmund. Pentru că Bayern a revenit de la vestiare la fel de furioasă. Robben și-a făcut numărul, plecând de la centrul terenului și driblând tot pe 16 metri, înainte să-l învingă pe Bürki. Care l-a faultat apoi în careu pe Lewa și tot polonezul a transformat, reușind "dubla".

105 puncte a obținut Bayern mai mult decât Dortmund în ultimele cinci sezoane din Bundesliga

26 de goluri are Lewandowski în 28 de meciuri jucate în acest campionat. Este liderul Bundesligii

***

BAYERN - DORTMUND 4-1 LIVETEXT / VIDEO
Au marcat: Ribéry 4, Lewandowski 10, 68 penalty, Robben 49 - Guerreiro 20

BAYERN: Ulreich - Lahm, Javi Martínez (79 Hummels), J. Boateng, Alaba - Xabi Alonso, Arturo Vidal - Robben, Thiago Alcântara, Ribéry (74 Douglas Costa) - Lewandowski (72 Kimmich). Antr: C. Ancelotti

DORTMUND: Bürki - Ginter, Papastathopoulos, Bartra - Passlack, G. Castro (46 Rode), Schmelzer - Guerreiro (69 Merino) - Pulisici, Aubameyang, O. Dembélé (59 Mor). Antr: T. Tuchel
A arbitrat: Marco Fritz

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează