INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

VIDEO+FOTO O nouă gafă a Primăriei Capitalei! Promovăm EURO 2020 cu trofeul Cupei Mondiale » UPDATE Explicația oferită de Primărie

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 11:29

În ultimele zile, Bucureștiul a fost inundat cu milioane de beculețe ce vor lumina Capitala cu ocazia Sărbătorilor, iar peste 4.000 de elemente vor avea tematică sportivă, axată pe Campionatul European de fotbal din 2020.

  • Tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020 va avea loc sâmbătă, la București, într-un eveniment ce va fi găzduit la Romexpo și va transmis de GSP.ro și Pro TV în direct de la ora 19:00. 

Numai că, printre mingile și însemnele CE, s-au strecurat și figurine cu un trofeu stilizat, care aduce mai degrabă cu Cupa Mondială decât cu cea care recompensează învingătoarea de la EURO! 

Curbele sunt total diferite față de cum arată trofeul CE, iar deasupra se intuiește conturul unui balon, ce nu se regăsește pe cupa reală din competiția UEFA! 

Primăria Capitalei a mai bifat o gafă de proporții în urmă cu două săptâmâni când l-a prezentat pe Cornel Dinu ca fiind „fost antrenor principal la Steaua București”. (Detalii AICI)

UPDATE // CUM EXPLICĂ PRIMĂRIA:

„Elementele luminoase în forma de trofeu, montate pe mai multe bulevarde din Capitală, au fost proiectate de firma care a furnizat elementele decorative și nu s-a dorit ca acestea să fie copii fidele ale trofeului decernat campioanei europene la fotbal și nici ale trofeului Cupei Mondiale. Alăturarea acestor machete în formă de trofeu cu mingile de fotbal sugerează doar ideea de trofeu sportiv, câștigat în urma unei confruntări pe un teren de sport. De altfel, trofeul Campionatului European de Fotbal este marcă înregistrată a UEFA („UEFA Marks”) și poate fi folosit de către alte entități doar cu acordul acesteia”

+6 FOTO

Unde se vor disputa partidele 

Grupa A: Roma și Baku  
Grupa B: St. Petersburg și Copenhaga 
Grupa C: Amsterdam și București  
Grupa D: Londra și Glasgow 
Grupa E: Bilbao și Dublin 
Grupa F: Munchen și Budapesta 

12 iunie 2020este ziua meciului de deschidere de la Euro, care se va disputa la Roma, cu Italia una dintre combatante, în timp ce finala se va juca la Londra, pe 12 iulie 2020

Vezi și:

UPDATE Primăria condusă de Gabriela Firea a reacționat după gafa monumentală la adresa lui Cornel Dinu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  29 Noiembrie 2019, 19:44

ASTEPTAM SA VEDEM CUM ARATA SI TROFEUL DECERNAT CAMPIOANEI ROMANIEI! TOT VREO VAZA, CEVA??

lixandru88
lixandru88  •  29 Noiembrie 2019, 15:44

Amatorismul e la el acasa in Romania. D'asta e tara unde e. Toti prostii sunt la conducere. Si sunt plini de ei. Bolovanul asta care a luat decizia nici macar nu s-a sinchisit sa dea un search pe Google. Sa se consulte cu cineva nici nu incape problema... ''Ce bah, nu stie yo ce-i aia Cupa Europeana? Stie yo. A luat-o si Steaua acum 20j de ani'' NE VOM FACE DE RAS! Stadioanele pt antrenamente inca nu sunt gata. Transport de la Aeroport la stadion nu exista (*** nostri si smenarii isi vor face joaca). Vor aparea si biletele false, plus automatele bilete la supra pret... ROMANICA! Haha! O sa regrete amarnic Uefa ca ne-au desemnat sa gazduim 4 meciuri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  29 Noiembrie 2019, 15:15

le-a cumparat Firea din Turcia si p-astea, de la vreun talcioc prin Istanbul, a luat autobuze tramvaie si decoratii luminoase de la turci, pai daca-i bal bal sa fie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează