INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

VIDEO+FOTO Petrecere la Torino » Juventus a sărbătorit cîştigarea celui de-al 30-lea titlu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 23:56

Juventus a primit astăzi trofeul de campioană în Serie A pentru al treilea an consecutiv, la finalul meciului cu Cagliari, scor 3-0. Autogolul lui Silvestri (8) şi reuşitele lui Llorente (15) şi Marchisio (40) au decis soarta ultimei partide a sezonului pentru torinezi. Juventus a ajuns la un total de 102 puncte, record absolut în Italia! Din cele 38 de meciuri disputate, echipa lui Antonio Conte a pierdut numai două şi a remizat în alte 3 rînduri. În rest, au fost 33 de victorii.

Click aici pentru VIDEO!

Pe Juventus Stadium a fost o adevărată sărbătoare. Fanii au făcut o coregrafie specială, formînd mesajul "Non c'è due senza tre" (n.r. proverbul italian: "Nu sînt două fără trei"), acesta fiind cel de-al treilea titlu consecutiv al echipei.

Jucătorii şi-au primit medaliile în aplauzele suporterilor şi au petrecut pe teren alături de copiii lor, toţi îmbrăcaţi în echipamentul lui Juventus.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
the_champions
the_champions  •  19 Mai 2014, 07:04

Alt titlu luat cu arbitri...

alexandru_p
alexandru_p  •  19 Mai 2014, 05:23

sarbatoarea lui juventus nu are cum sa fie deplina. au fost atat de aproape de EL, finala s'a jucat pe stadionul lor, returul semifinalei l'au jucat acasa si aveau nevoie de un gol ... mai mare rusinea cu jucatori precum vidal, pogba, pirlo, tevez, chiellini, barzagli, buffon,etc sa nu faci nimic nici macar in competita a doua a europei.

omar09
omar09  •  19 Mai 2014, 01:04
Postat de juve30titluri pe 19 Mai 2014, 00:48

In Liga Campionilor au jucat 3 finale consecutive (in '96, '97 si '98). Nici Manchester united, Barcelona, Bayern sau Real nu au reusit asta de cand s-a trecut la faza cu grupe. Anul asta intr-adevar au jucat prost in Liga dar vedem noi la anul.

A ,MERDE, ce imi numeri aici ,,tu stii ca locul doi in CL nu se premiaza?mai sant echipe in lume care castiga dar cred ca nici una nu e asa de antipatica , tot la 5 ani e la ,zbara, in tribunal,,pt doping,, nu uita ca au confiscat un camion de EPO, si medicamente ce se dau la cai,, antrenorul tau a ,pactegiat, cu justitia anul trecut a fost suspendat 9 luni,,apoi Moggi , care facea cadou arbitrilor ,cartele de tel elvetiene pt ai controla mai bine,, jumatate din cat a castigat a furat acum un an a dat Milan gol mingea a intrat in poarta jumate de metru din 5 arbitri nici unul nu a vazut.Zicea unul mai sus vom vedea peste vreo doi ani surpriza din kinder.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează