INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - VALENCIA 2-2

VIDEO+FOTO Primul pas greșit făcut de Real Madrid » Trupa lui Zidane a remizat cu Valencia, 2-2 + Lider neașteptat în La Liga

Foto: Reuters +5   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 00:39

Real Madrid a remizat pe teren propriu în etapa a 2-a cu Valencia, scor 2-2, după ce trupa lui Zinedine Zidane a fost cea care a condus prima.

Asensio a profitat de o greșeală în apărarea adversă și a deschis scorul în minutul 10 cu un șut de la marginea careului.

Opt minute mai târziu, Soler a egalat după ce a împins în poartă, din 6 metri, mingea venită de pe partea stângă de la Latorre.

Valencia a dat lovitura în minutul 77, când Kondogbia a reluat din prima, cu stângul, de la 12 metri și i-a adus pe "lilieci" în avantaj. Cu 7 minute înainte de final, Asensio a transformat o lovitură liber de la 18 metri și a stabilit scorul final, 2-2.

Valencia și Real Madrid au câte 4 puncte după primele două etape, în timp ce lider e Real Sociedad, cu maximum de puncte.

REAL MADRID - VALENCIA 2-2

VEZI VIDEO CU GOLURILE AICI + TEXT

Au marcat: Asensio '10, '83 / Soler '18, Kondogbia '77

Echipele de start:

Real Madrid: Navas - Carvajal, Casemiro, Nacho, Marcelo - Kroos, Modrici, Isco - Bale, Benzema, Asensio
Rezerve: Casilla, Ceballos, Hernandez, Kovacici, Llorente, Lucas, Mayoral

Valencia: Neto - Montoya, Vezo, Murillo, Latorre - Soler, Parejo, Kondogbia, Gaya - Rodrigo, Zaza
Rezerve: Domenech, Nacho, Jimenez, Maksimovici, Medran, Mina, Vidal

 
 

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează