INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

VIDEO+FOTO Te trec fiori! Peste 50.000 de fani au zguduit La Bombonera la antrenamentul lui Boca Juniors înaintea finalei cu River Plate

Nebunie la antrenamentul lui Boca Foto: Reuters +19   FOTO
Nebunie la antrenamentul lui Boca Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 09:09

RIVER PLATE - BOCA JUNIORS. Nebunie în Argentina înainte de returul finalei Copei Libertadores. Peste 50.000 de fani au venit la antrenamentul de ieri al lui Boca Juniors înaintea marelui derby cu River Plate.

Oficialii lui Boca Juniors au decis să lase deschis antrenamentul de joi, ora 16:00, ora locală, și au avut parte de o mare surpriză. Suporterii au umplut La Bombonera până la refuz pentru a-și încuraja favoriții înaintea meciului decisiv din Copa Libertadores în fața marii rivale.

Au dormit în fața arenei

Interesul fanilor a fost atât de mare, încât în fața arenei s-a format o coadă kilometrică, iar mulți suporteri n-au mai putut intra. Unii dintre ei au dormit la intrarea stadionului pentru a fi siguri că prind un loc! ”Le cerem scuze suporterilor care nu au mai avut loc pe stadion. Ne pare rău, dar suntem prea mulți”, a fost comunicatul publicat de club.

Tremura stadionul

Cei care s-au aflat pe arenă au făcut o atmosferă incredibilă, iar jucătorii s-au simțit ca la un derby încins. Fiecare gol din timpul antrenamentului a fost salutat cu urale de galerie. Suporterii au sărit atât de tare încât arena a început să se zguduie cu totul! 

Un fan a intrat pe teren la un moment dat, fiind imediat reținut de poliția locală. A fost salvat însă de Carlos Tevez, vedeta lui Boca salvându-l de forțele de ordine. Mai mult, i-a oferit și tricoul său.

În tur, Boca a obținut doar o remiză pe teren propriu, scor 2-2. Spre deosebire de confruntările din competițiile europene, în finala Copei Libertadores nu contează regula golurilor marcate în deplasare, astfel că orice remiză va trimite partida în prelungiri.

  • Returul dintre River Plate și Boca Juniors va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00.

Interziși la meci

Aceasta a fost ultima oportunitate pentru fanii Bocăi de a-și vedea favoriții. Din motive de securitate, la cele două meciuri din finala Copei Libertadores suporterii echipei oaspete nu au avut voie să facă deplasarea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
th3dog
th3dog  •  23 Noiembrie 2018, 23:22

cei mai patimasi si frumosi suporteri argentinienii astia

alexyulyan
alexyulyan  •  23 Noiembrie 2018, 11:45

ce gluma proasta argentienii astia...ei n-au fost la chiajna sau voluntari sa vada atmosfera adevarata si incendiara

1017387414979881
Dragan Ionel  •  23 Noiembrie 2018, 10:43

Peste tot unde e rost de trucare de meciuri apare *** clinceni-paravanul preacurviosului?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează