INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO+FOTO Tornadă în Premier League, Guardiola e în genunchi! Surpriză COLOSALĂ: Manchester City pierde incredibil pe teren propriu + A capitulat și Chelsea!

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2018 18:53

Șocul sezonului din Premier League s-a petrecut în această după-amiază. Manchester City a fost învinsă incredibil pe teren propriu cu Crystal Palace, 2-3, și pierde deocamdată contactul cu liderul Liverpool, care se distanțează la 4 puncte.

VIDEO cu golurile partidei

Trupa lui Guardiola și-a impus încă din primul minut jocul de regularitate, bazat pe o posesie sufocantă și un joc de pase extrem de elaborat. Golul nu a întârziat să apară, iar Gundogan a deschis scorul în minutul 27, după pasa lui Delph.

Au urmat însă momente de stupefacție pe "Etihad Stadium": Crystal Palace a înscris de două ori în două minute, prin Schlupp și Townsend, ultimul înscriind un gol superb de la 30 de metri.

Surpriza a căpătat amploare în minutul 51. Oaspeții au înscris din penalty, prin Milivojevic, rezolvând în mare măsură partida cu 40 de minute înainte de final.

Atacurile din final ale lui City au fost de o ferocitate rar întâlnită pe terenurile de fotbal, însă City a mai punctat o singură dată, în minutul 85, prin Kevin de Bruyne. Defensiva lui Crystal Palace a rezistat eroic și a obținut în final o victorie imensă.

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Otamendi, Laporte, Delph - Silva, Stones, Gundogan - Sterling, Gabriel Jesus, Sane

Crystal Palace: Guaita - Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt - McArthur, Milivojevic, Schlupp - Townsend, Meyer - Zaha

"Cetățenii" bifează astfel a doua înfrângere în ultimele trei etape. În urmă cu două săptămâni, echipa lui Guardiola nu a avut nicio șansă pe terenul lui Chelsea, unde a pierdut cu 0-2.

După 18 etape, Liverpool e lider în Premier League, cu 48 de puncte, cu patru mai multe decât Manchester City.

21era cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui Crystal Palace

Cutremur și pe Stamford Bridge

Suprizele au fost la ordinea zilei în Premier League. Chelsea a pierdut, tot acasă, 0-1 cu Leicester, ratând șansa de a o devansa pe Tottenham. 

Campioana din 2016 a dat lovitura în minutul 51, prin "fenomenul" Jamie Vardy, provocându-i echipei lui Maurizio Sarri a treia înfrângere în campionat din ultimele 5 partide. 

 

clasament:

clas

Rezultatele etapei:

Vineri:
Wolverhampton - Liverpool 0-2

Sâmbătă:
Arsenal - Burnely 3-1
Bournemouth - Brighton 2-0
Chelsea - Leicester 0-1
Huddersfield - Southampton 1-3
Manchester City - Crystal Palace 2-3
Newcastle - Fulham 0-0
West Ham - Watford 0-2
19:30 Cardiff - Manchester United
Duminică
18:00 Everton - Tottenham

Vezi și: Jurgen Klopp a dat verdictul: "El a fost cel mai bun din istoria fotbalului" + Ironii pentru Ronaldo: "Am un singur selfie în telefon"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
capca1
capca1  •  22 Decembrie 2018, 22:53

When the Reds Go Marching In

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 Decembrie 2018, 19:54

m-as bucura enorm sa castige cormoranii titlul chiar daca sunt fan Chelsea. Mai ales pentru Klopp. Albastrii mei nu au forta necesara anul asta...nici forta nici constanta dar Liverpool pare sa o aiba.

cneius
cneius  •  22 Decembrie 2018, 19:15

"Tornadă în Premier", "Atacurile...lui City au fost de o ferocitate rar întâlnită "...autorul ar trebui premiat pentru folosire unor noi termemi : tornada si ferocitate !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează