INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - MANCHESTER UNITED 4-1

VIDEO Fourmidabilii! » Fără Van Persie, United nu a avut nicio şansă în faţa lui City, scor 1-4

De Gea, portarul lui Man. United, asistă neputincios la golul lui Yaya Toure (dreapta, în albastru). Era 2-0 pentru City // Foto: Reuters
De Gea, portarul lui Man. United, asistă neputincios la golul lui Yaya Toure (dreapta, în albastru). Era 2-0 pentru City // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 23 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2013 22:05

Fără Van Persie, accidentat la aductori, David Moyes a pierdut clar primul său derby la United. Jucătorii lui Pellegrini au marcat de 4 ori din 5 şuturi pe poartă. Frumoasa reuşită a lui Rooney, din final, a salvat onoarea roşiilor.

Cînd îl pierzi pe Van Persie exact înaintea derbyului, şi dacă nu eşti Sir Alex Ferguson, nu mai ai nici o şansă în faţa unei Man. City înfometate de glorie. Care joacă împotriva lui United ca şi cum ar fi finala Champions League. Ofensiv, agresiv, speculativ, incisiv. Rivalii, doar foarte naivi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Cetăţenii" au rupt plasa "diavolilor" stupefiaţi, marcînd de două ori în fiecare repriză, Aguero (16, 47), Yaya Toure (45+1), Nasri (50). Eficacitate maximă pentru stelele lui Pellegrini: cinci şuturi pe poartă, patru goluri!

Albaştrii sînt primii care marchează contra lui Man. United minimum 4 goluri în 3 meciuri de Premier League:
4-1 în martie 2004 (acasă)
6-1 în octombrie 2011 (deplasare)
4-1 în septembrie 2013 (acasă)

La 4-0, fanii oaspeţilor s-au temut de o nouă catastrofă, ca în urmă cu două sezoane. Dar City s-a oprit. Oferindu-i lui Rooney şansa unui splendid gol: vinclu din lovitură liberă.

12-1 a fost raportul şuturilor la poartă în prima repriză în favoarea lui Man. City; la sfîrşit a fost 17-14

8 este locul pe care îl ocupă Man. United după 5 etape; echipa lui Moyes e la 5 puncte de liderul Arsenal

OLANDA / PSV - AJAX 4-0

Au supus "lăncierii"!
Un alt derby s-a încheiat cu o avalanşă de goluri. Ajax a făcut cea mai slabă repriză la Eindhoven! După pauză, "lăncierii" lui Frank de Boer au primit toate cele patru goluri. Şi cum! Într-un sfert de oră!

Matavz a deschis scorul (53), apoi Willems (61), Hiljemark (64) şi Park (68) au mai înscris de 3 ori în 7 minute! Echipa antrenată de Phillip Cocu a cedat posesia adversarilor, 36-64%, dar a profitat la maximum de fiecare ocazie, speculînd prompt erorile grave din defensiva lui Ajax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
monere1980
monere1980  •  24 Septembrie 2013, 03:22
Postat de meka pe 23 Septembrie 2013, 19:31

Trebuia sa vina Guardiola sau Muhrinio la club.... asta nu e de calibrul lui United si nu va face niciodata performanta aici. La un asemenea colos european aduci si un antrenor pe masura daca vrei rezultate.

n-ai dreptate. Cand alex ferguson a venit la man utd acum ... 'jde ani nu era vreun mare antrenor (ca nume vorbesc). Facuse treaba buna la aberdeen dar nu era cunoscut cum sint cunoscuti antrenoii buni din timpul nostru. La fel si Klopp. La Mainz a facut treaba buna, dar nu a avut popularitatea care-o are acum. Pe Klopp clubul (BVB) l-a facut popular. Si mai sint exemple de antrenori valorosi dar care nu sint mari nume inca. La fel si cu Moyes. La Everton a facut treaba buna dar nimeni nu si l-ar fi dorit pe banca. Daca in schimb va confirma si la Utd, sigur va intra in clubul al celor cativa antrenori de clasa (Ancelotti, Benitez, Bourinho, Pep, Pellegrini, Klopp, Jupp poate)

meka
meka  •  23 Septembrie 2013, 19:31

Trebuia sa vina Guardiola sau Muhrinio la club.... asta nu e de calibrul lui United si nu va face niciodata performanta aici. La un asemenea colos european aduci si un antrenor pe masura daca vrei rezultate.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close