INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SWANSEA - ARSENAL 0-4

VIDEO Garanția Giroud » Arsenal a făcut scor în meciul cu Swansea, scor 4-0

Giroud (stânga, în negru) deschide scorul pe Liberty Stadium
Giroud (stânga, în negru) deschide scorul pe Liberty Stadium

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 00:00

Atacantul de 29 de ani le-a deschis ieri pârtie ”tunarilor” spre o victorie la scor. Al 10-lea său gol în acest sezon, al 7-lea în Premier.

Arsenal a făcut scor pe terenul codașei Swansea: 4-0. Dar ca să se dezlănțuie i-a trebuit aproape o întreagă primă repriză. Și un gol marca Giroud. Statisticile arătau că în ultimele 8 meciuri în care fusese titularizat, francezul găsise mereu plasa porții adverse.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Așa a fost și ieri, în a 9-a partidă. Dacă mai întâi a ratat reluarea, accidentându-se, când mingea a ajuns din nou la el a expediat-o sub "transversală": 0-1 (38).

La reluare, Giroud a mai rezistat un sfert de oră. După care managerul Wenger l-a înlocuit. Dar își făcuse deja datoria, iar Swansea era în genunchi. Autogolurile lui Cork (54) și Naughton (67) i-au ușurat și mai mult misiunea lui Arsenal, care a încheiat definitiv conturile cu galezii prin reușita lui Alexis Sanchez. 4-0, scor final.

5goluri a dat Giroud în ultimele 5 partide jucate: 4 în Premier, unul în Cupa Angliei 

Hat-trick Kane!

Harry Kane a preluat ștafeta de la Dele Alli. După ce mijlocașul lui Tottenham o executase de unul singur pe Chelsea (2-0), etapa trecută, colegul Kane a făcut-o țăndări, ieri, pe WBA: hat-trick!

Goluri marcate în minutele 12, 77 și 82, la care s-a adăugat autogolul lui McAuley (26), deviere decisivă la șutul lui Eriksen, pentru un consistent: 4-0. "Vârful" Spurs-ilor a adunat 13 reușite în Premier 2016-2017.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează