INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORAZON CLASIC

VIDEO Guti şi Raul au făcut spectacol în partida legendelor lui Real Madrid şi Arsenal

Foto: realmadrid.com
Foto: realmadrid.com

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT - Publicat luni, 04 iunie 2018 22:37

Real Madrid s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Arsenal, într-un duel al jucătorilor legendari care au evoluat de-a lungul anilor la cele două formaţii.

Raul a deschis scorul în minutul 6 al partidei disputate pe "Santiago Bernabeu", la capătul unei acţiuni în care a demonstrat că nu şi-a uitat instinctele de mare atacant. Vârful care şi-a petrecut 16 ani la trupa din capitala Spaniei a marcat cu o lovitură superbă de cap la capătul unei centrări excelente venite de la Roberto Carlos.

Arsenal a revenit în joc în minutul 18, datorită reuşitei semnate de Luis Boa Morte, fotbalistul care a profitat de o minge excelentă trimisă în adâncime de către Robert Pires şi l-a executat cu multă eleganţă pe Dudek.

Avantajul londonezilor a durat doar trei minute, deoarece Guti avea să marcheze pentru 2-1 în minutul 20 şi a stabilit astfel rezultatul final al partidei organizate de fundaţiile caritabile ale celor două formaţii.

Legendele celor două formaţii se vor duela din nou pe 8 septembrie, într-un nou meci caritabil, însă gazda evenimentului va fi de această dată stadionul Emirates, casa celor de la Arsenal.

Real Madrid: Dudek; Arbeloa, Fernando Sanz, Pavón, Roberto Carlos; Guti, Xabi Alonso, Baptista, Seedorf, Figo, Raul.

Arsenal: Seaman, Lauren, Campbell, Upson, Winterburn, Petit, Parlour, Boa Morte, Limpar, Pires (c), Anelka.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează